26. září 2016 • 11:40

Otrávený Ronaldo! Neradoval se po gólu Benzemy, naštvalo ho střídání

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle není ten Cristiano Ronaldo, na kterého jsou fanoušci Realu Madrid zvyklí. V posledním zápase na půdě Las Palmas byl Portugalec prakticky neviditelný a navíc hodně podrážděný. Když ho trenér Zinedine Zidane střídal, svou frustraci dal jasně najevo. Ta dost možná pramení z toho, že Ronaldo zažívá nejhorší start do sezony za své angažmá v Realu.



Ronaldo v 6. kole La Ligy proti Las Palmas navázal na své nemastné výkony z posledních zápasů. Od svého návratu po zranění, kvůli kterému vynechal celou přípravu, není na hřišti příliš znát. „Ještě není ve 100% kondici,“ přiznal i trenér Zidane.

Portugalec si tak připsal pouze jednu nebezpečnější střelu, jinak byl takřka neviditelný. A navíc působil otráveným a podrážděným dojmem. Když někdo ze spoluhráčů zkazil přihrávku, často rozhazoval rukama, sám toho ale moc nevymyslel.

Vrchol přišel ve druhém poločase. Ronaldo měl za stavu 1:1 velkou šanci, domácí brankář ho vychytal, ale naštěstí pro Real míč do sítě dorazil Karim Benzema. Jenže „CR7“ místo oslav máchl naštvaně rukou, že gól nedal on sám. A zatímco všichni ostatní hráči madridského klubu slavili, on jen na chvíli vyloudil nesmělý úsmev.

Las Palmas - Real Madrid: Benzema řádil. Tři minuty po střídání zajistil hostům vedení 2:1
Video se připravuje ...

V zápětí už ale nemohla být řeč ani o úšklebku. Trenér Zidane se totiž rozhodl Ronalda vystřídat a na to není Portugalec zvyklý. Ze hřiště tak odcházel s nechápavým výrazem a při podání ruky se ani nepodíval francouzské legendě do očí.

Las Palmas - Real Madrid: Zidane vystřídal Ronalda. Otrávené hvězdě se to nelíbilo
Video se připravuje ...

Na lavičce pak podle detailních záběrů sprostě nadával a museli ho uklidňovat. „Vystřídal jsem ho, protože si potřebuje odpočinout před zápasem Ligy mistrů, který hrajeme už v úterý,“ vysvětlil pouze Zidane po zápase.

Nejen kvůli otráveným výrazům je ovšem vidět, že Ronaldo není ve své kůži. V nové sezoně nastoupil do tří ligových zápasů a dal jen jeden gól. To, když mu dal míč před prázdnou branku Gareth Bale. Ve všech předchozích ročnících v Realu přitom Ronaldo sázel branky od začátku sezony.

SESTŘIH La Ligy: Las Palmas - Real Madrid 2:2
Video se připravuje ...

Jak si vedly hvězdy La Ligy? V 6. kole zářil Neymar, Ronaldo byl frustrovaný
Video se připravuje ...

Top góly 6. kola La Ligy: Rossi napodobil Poborského lob
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud