27. září 2016 • 10:29

Ronaldo neunesl střídání?! Nadával na střídačce a měl se pustit do Zidana

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádné dusno způsobila v kabině fotbalistů Realu Madrid jejich největší hvězda. Cristiano Ronaldo nebyl spokojený s tím, že si ho trenér Zinedine Zidane dovolil ve víkendovém zápasu stáhnout ze hřiště už v 72. minutě, „Bílý balet“ pak remizoval na hřišti Las Palmas 2:2. Na střídačce si portugalský mistr Evropy pořádně zanadával a v kabině se měl údajně dostat do křížku se slavným francouzským trenérem.



Ronaldova nátura je známá. Chce být za každou cenu nejlepší a mnoho fanoušků s experty mu vyčítá, že jeho osobní úspěchy jsou pro něj důležitější než týmový prospěch. V zápase s Las Palmas to zase přepískl. Stejně jako v průběhu začátku nového sezony se Portugalci v utkání příliš nedařilo, přesto se mu hrubě nelíbilo, že si ho trenér Realu dovolil stáhnout ze hřiště.

Kamera, která se soustředí na dění mezi střídačkami, zachytila pár sprostých nadávek z úst fotbalové superhvězdy. Naštvaný použil několik ostrých výrazů. „Jdi se v*srat,“ neskrýval rozhořčení.

Las Palmas - Real Madrid: Zidane vystřídal Ronalda. Otrávené hvězdě se to nelíbilo
Video se připravuje ...

Vyhrocená nálada měla mít podle informací katalánského deníku Sport pokračování v kabině. Ronaldo se nebál vyjádřit svoje roztrpčení a trenérovi údajně z plných plic vyčinil. „Zklamal jsi mě,“ měl říct Zidanovi do očí. Francouzský kouč se snažil svého svěřence si usmířit. „Uklidni se, potřebuju tě odpočinutého, budeš hrát 90 minut v Lize mistrů proti Dortmundu,“ odpověděl.

Nepříjemná situace zanechala neblahý vliv na kabinu. Do rozhovoru musel zasáhnout kapitán týmu Sergio Ramos, který se postavil na stranu trenéra. „Neměl by ses takhle chovat, Cristiano,“ řekl.

SESTŘIH La Ligy: Las Palmas - Real Madrid 2:2
Video se připravuje ...

Las Palmas - Real Madrid: Ronaldo vypálil z voleje, bránu ale minul
Video se připravuje ...

Jak si vedly hvězdy La Ligy? V 6. kole zářil Neymar, Ronaldo byl frustrovaný
Video se připravuje ...

Top góly 6. kola La Ligy: Rossi napodobil Poborského lob
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud