15. listopadu 2016 • 13:19

Dohady nad Messim: Opustí Barcelonu kvůli problémům s daněmi?

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Barcelona a bez Lionela Messiho? Dovedete si to představit? Argentinský kouzelník v jiném, než katalánském dresu? Podle madridského deníku Marca realita příštích měsíců. Devětadvacetiletý Argentinec prý odmítá se španělským mistrem prodloužit nový kontrakt a plánuje zamířit jinam. Hlavním důvodem mají být nedávné problémy s daněmi. S tím však barcelonská média absolutně nesouhlasí.



Nejvyšší prioritou, kterou chce vedení barcelonského klubu do konce roku vyřešit, je prodloužení stávajícího kontraktu s Lionelem Messim na delší časový úsek. Ten původní končí již za dva roky. Madridský deník Marca však přišel s šokující informací o tom, že Messi se svým otcem na licitování o prodloužení smlouvy nepřistoupili.

Hlavní důvod? Údajně problémy s daněmi, které Messiho dokonce dohnaly až k soudu, od kterého si odnesl trest 21 měsíců vězení, které si však díky benevolentnímu přístupu mohl odpykat na svobodě.

Sevilla - Barcelona: Messi přišel o kopačku! N´Zonzi ho přišlápl a dostal žlutou
Video se připravuje ...

To ale katalánská média dementují. Například španělský deník Sport označuje „nejmenované zdroje“ Marcy za pomstu Barceloně, která ignorovala slavnostní ceremoniál, který madridský plátek organizoval. Messi je prý naopak ochoten vyjednávat, ale nejdříve je v plánu podepsat nové smlouvy s ostatními hráči z kádru a až v lednu přijde na řadu pětinásobný držitel Zlatého míče.

A pozitivní zprávu pro fanoušky Barcelony přinesl i argentinský deník Ole, který informuje o tom, že jeho zdroje tvrdí, že vyjednávaní začnou dokonce už v příštím měsíci, kdy má Messiho otec Jorge naplánovanou cestu do Španělska, kde by měl novou smlouvu začít projednávat.

Argentincův kontrakt se na Nou Campu naposledy řešil v roce 2014, kdy se nakonec domluvil s klubem na jeho prodloužení o čtyři roky, a vedení si do smlouvy přidalo prodejní klauzuli, která činí 250 milionů eur (cca necelých sedm miliard korun).

Útočník Barcelony Lionel Messi byl pořádně naštvaný na rozhodčího, který mu dal žlutou kartu, přestože přišel v souboji o kopačku
Útočník Barcelony Lionel Messi byl pořádně naštvaný na rozhodčího, který mu dal žlutou kartu, přestože přišel v souboji o kopačku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud