28. listopadu 2016 • 10:13

Barcelona propadla, zachránil ji sudí. Hůř už hrát nemůžeme, láteřil kouč

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se jen tak nevidí. Fotbalisté Barcelony předvedli na půdě Realu Sociedad mizerný výkon, byli horší ve všech aspektech hry. Remíza 1:1 se z jejich pohledu snad ani nedá považovat za ztrátu. „S takovým výkonem titul vyhrajeme těžko,“ uznal obránce katalánského týmu Gerard Piqué. Ne, Barcelona není pět dnů před El Clásikem v ideální formě.



Real Sociedad předvedl skvělý výkon, naopak Barceloně se vůbec nedařilo. Tomu odpovídají statistiky. Domácí přehráli favorita dokonce i v držení míče (52% - 48%), přestříleli ho (17 - 8) a měli i jednoznačně více gólových šancí.

Smolařem utkání se stal jinak skvěle hrající Carlos Vela, jehož střely zastavilo jednou břevno a jednou tyč. U první šance navíc zachránil Barcelonu rozhodčí. Velovu střelu totiž dorazil do sítě jeho spoluhráč, ale sudí viděli neexistující ofsajd.

Real Sociedad - Barcelona: Favorita zachránil sudí! Domácí dali gól, on viděl neexistující ofsajd
Video se připravuje ...

„Mé hodnocení bude pozitivní. Máme bod z ničeho a hůř už hrát nemůžeme,“ přiznal po utkání trenér katalánského mistra Luis Enrique. „Přehráli nás úplně ve všem,“ dodal.

Zatímco domácí si vytvářeli jednu šanci za druhou, Barcelona se dostala poprvé do pokutového území soupeře ve 41. minutě! „Kdybychom si prohodili dresy, nikdo by nepoznal, že my jsme Barcelona,“ pokračoval v kritice Enrique.

Toho mohla potěšit jen krásná akce Neymara, kterou zakončil gólem Lionel Messi. To jako odpověď na gól domácích. Ani to ale Barcelonu nezvedlo a tlak domácích byl v závěru skutečně ohromující.

Real Sociedad - Barcelona: Vyrovnáno! Neymar s Messim předvedli první povedenou akci a hned je z toho gól
Video se připravuje ...

„Nejhorší bylo, že jsme neprojevili dostatek zápalu pro hru. Sociedad nás přehrál, bod pro nás nakonec není špatný,“ tvrdil po remíze 1:1 stoper Piqué.

To domácí sice zahodili unikátní šanci na výhru nad velkým favoritem, přesto na jejich výkon sršela samá chvála. „Pokud budeme hrát takto, více zápasů vyhrajeme, než prohrajeme,“ usmál se Vela.

Naopak Barcelona zaznamenala druhou remízu v řadě a v tuto chvíli ztrácí na první Real Madrid šest bodů. Šanci náskok snížit nicméně bude mít už v sobotu. To totiž na domácí půdě ve slavném El Clásiku přivítá právě věčného rivala.

SESTŘIH La Ligy: Real Sociedad - Barcelona 1:1
Video se připravuje ...

Jak si vedly hvězdy La Ligy ve 13. kole? Opět zářil Ronaldo, ale trápí se Griezmann
Video se připravuje ...

Real Sociedad - Barcelona: Obří šance domácích! Vela trefil tyč, Ter Stegen se jen modlil
Video se připravuje ...

Real Sociedad - Barcelona: Domácí šli do vedení! Velu ještě Ter Stegen vychytal, Willian Jose už míč do sítě protlačil
Video se připravuje ...

Real Sociedad - Barcelona: Další velká šance pro domácí! Granero v tutovce zklamal
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud