6. dubna 2017 • 10:06

Problém v Realu? James zuřil a mlátil do lavičky, Zidane mu nepodal ruku

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za Real Madrid nastoupil poprvé od 12. března a hned dal na půdě Leganésu gól, přesto byl prvním hráčem „bílého baletu“, který se ve druhém poločase poroučel ze hřiště. Záložník James Rodríguez to nenesl vůbec dobře a dal to jasně najevo. Trenér Zinedine Zidane, který mu po vystřídání nešel podat ruku, ale po zápase jakékoliv problémy odmítl. „Chápu jeho reakci,“ tvrdil francouzský kouč po výhře 4:2.



Real Madrid vůbec prožil zápas jako na horské dráze. Ve 23. minutě vedl 3:0, ale pak v rozmezí dvou minut dostal dva góly. Nakonec mohl slavit výhru 4:2. Podobně na tom byl záložník James Rodríguez.

Kolumbijský reprezentant otevřel v 15. minutě skóre zápasu a gól náležitě oslavil. Aby ne, v posledních dvou zápasech si za Real vůbec nezahrál a neustále bojuje o větší důvěru trenéra Zinedina Zidana.

Ve druhém poločase mu ale úsměv na tváři zamrzl. To když v 72. minutě na tabulce v rukou čtvrtého rozhodčího uviděl svoje číslo. „Proč střídám zrovna já?“ jako by se ptal. Nepomohlo ani utěšování od kamaráda Marcela.

Trenér Zidane rozladění svého svěřence určitě viděl a možná i proto mu nešel jako obvykle po střídání podat ruku. Vše se dohrálo na střídačce, kde James zlostně bouchl do sedačky.

Leganes – Real Madrid: Naštvaný James střídal, Zidane mu nepodal ruku, pak dal pěstí do střídačky
Video se připravuje ...

Francouzský kouč z toho ale po zápase vědu nedělal. Ostatně nebylo to poprvé, co se někdo z jeho hráčů podobně zachoval. Nedávno například nechápal své střídání hvězdný Cristiano Ronaldo.

„Je normální, že chce každý hrát celých 90 minut,“ tvrdil Zidane. „S Jamesem jsem nemluvil. Pro mě je důležité, že hrál velmi dobře a byl jsem s ním spokojený. Je pravda, že v poslední době tolik nehraje, ale maká na sobě,“ dodal na adresu svého svěřence.

Tak jako tak se jeví stále pravděpodobnější, že James Real v létě opustí. Hráč jeho formátu se nemůže s rolí náhradníka spokojit dlouhodobě a o zájemce nouze nebude. Ve Španělsku se navíc mluví o tom, že trenér Zidane bude chtít dát v příští sezoně více prostoru mladému Marcu Asensiovi.

SESTŘIH La Ligy: Leganés - Real Madrid 2:4. Morata táhl favorita
Video se připravuje ...

Leganes – Real Madrid: 0:1! Úžasné sólo Asensia zakončil ve vápně James
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud