12. června 2017 • 17:20

Legendy Barcelony sledoval prázdný stadion. Ředitele to štvalo

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měla to být paráda se vším všudy. Barcelona si připomínala 25 let od prvního titulu v Poháru mistrů evropských zemí a na hřiště vyběhli Pep Guardiola, Christo Stoičkov či střelec vítězné branky Ronald Koeman. Všichni navíc společně uctili tehdejšího trenéra a velkou legendu světového fotbalu Johana Cruijffa. Jenže celá akce měla jeden významný problém. Chyběli fanoušci.



Fanoušky v Barceloně evidentně exhibice legend příliš nezajímala. Na Guardiolu, Koemana a spol. jich totiž dorazilo proklatě málo. Stadion Camp Nou tak zel prázdnotou. Přitom mělo jít o velkou akci se vším všudy.

„Tohle si Dream Team nezasloužil. Podívejte se na to,“ napsal na Twitter bývalý ředitel Barcelony Toni Freixa a přiložil včeříkající fotku. Tohle skutečně nebyla návštěva hodna legend Barcelony, které pro ni vybojovaly první nejprestižnější evropskou trofej.

„Moje stížnost směřovala na lidi. Věřte mi, že není normální, aby na legendy přišla takhle slabá návštěva. To je zvrácené,“ dodal bývalý činovník katalánského klubu.

Faktem je, že například na exhibici legend Realu Madrid, která se hrála ve stejný den, dorazilo fanoušků mnohem více a Santiago Bernabéu bylo z větší části zaplněné.

TOP 5 akcí Barcelony v sezoně: Neymarův lob i superakce na Realu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud