5. července 2017 • 10:41

Barcelona si pojistí hvězdu. S Messim podepíše smlouvu do roku 2021

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

 Argentinský útočník Lionel Messi se domluvil s vedením Barcelony na nové smlouvě, která ho v katalánském klubu udrží do konce června 2021. Současný kontrakt měl pětinásobnému nejlepšímu fotbalistovi světa vypršet příští rok v červenci.



Barcelona o dohodě informovala na svém webu. Messi podepíše smlouvu po návratu z dovolené, na kterou vyrazil po nedávné svatbě. Podle médií je součástí kontraktu roční opce a částka, za kterou by ho mohl kterýkoliv klub hráče vykoupit, byla navýšena na 300 milionů eur (asi 7,8 miliardy korun).

Messi přišel do Barcelony v roce 2001 a o dva roky poprvé nastoupil za její áčko. Vedle osmi titulů ve španělské lize s ní čtyřikrát triumfoval v Lize mistrů, je také nejlepším střelcem v historii klubu i La Ligy a pětkrát získal Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa.

VŠE O PŘESTUPECH ČTĚTE ZDE >>>



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud