31. srpna 2017 • 18:26

SPORT MAGAZÍN: Proč je slavná Barcelona v potížích? A zvládne to?

Autor: har
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šel z nich strach. Soupeři se klepali. Jenže platí to pořád? Neymar šel dobrovolně pryč, Suárez nehraje kvůli zranění, Messi se přehoupl přes třicítku. Řeč je o fotbalistech Barcelony. Klubové vedení španělského giganta navíc čelí kritice z toho, že posily shání pomocí podivných praktik. Ustojí „Barca“ turbulentní období? Páteční Sport Magazín se pokouší najít odpovědi.



Zinedine Zidane se spokojeně usmál. Fanoušci v bílých dresech na tribunách stadionu Santiaga Bernabéu řvali nadšením jako tygři. Hvězdné komando Realu Madrid se pod nimi objímalo.

Výhra ve španělském Superpoháru, kterým na Pyrenejském poloostrově tradičně startuje nový fotbalový rok, vždycky potěší. Ale tohle nebylo obyčejné vítězství. To byla demonstrace síly a aktuální nadřazenosti nad Barcelonou!

„Poprvé za devět let, co jsem v áčku Barcelony, se cítím v porovnání s Realem Madrid méněcenný. Nejsme momentálně nejlepší, jako tým, ani klub. Musíme se zlepšit,“ hlesl Gerard Piqué, jeden ze symbolů novodobé barcelonské zlaté éry. „Potřebujeme posílit,“ připojil Sergio Busquets, druhý z opěrných pilířů Guardiolova a poté Enriqueho Dream Teamu.

Tahle slova se vysypala z obou v emocích. Ovšem rozhodně nejde o výstřely do tmy. Spíš se to jeví jako poplach před hrozícím výbuchem. Holá fakta to naznačují. „Barca“ je v nesnázích…

Obsáhlé téma čtěte v pátečním Sport Magazínu

Co dalšího najdete v pátečním Sport Magazínu

Uniklo z Facebooku: Dušan Uhrin
Světový fotbal: N´golo Kanté líčí svoje fotbalové začátky
Můj první gól: Josef Šural
Rozhovor: Martin Ručinský. Hokejová legenda vzpomíná na Ivana Hlinku a popisuje, co mu dala role generálního manažera u národního týmu
Auto: VW Arteon BiTDi 4Motion
Vysoká hra Zdeňka Haníka: tentokrát o české hymně
Sportovní tipy: podrobný televizní program

Titulní strana pátečního vydání Sport MagazínuFoto Sport




Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud