16. listopadu 2017 • 18:00

Souboj v Realu. Ramos se hádá s Ronaldem, partičky v týmu se změnily

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě v minulé sezoně spolu dobývali trofeje, teď mezi nimi má být vražený klín. Cristiano Ronaldo a Sergio Ramos, dva lídři Realu Madrid, se podle španělských médií zrovna nepohodli. Důvodem má být veřejná kritika z úst držitele Zlatého míče, která se kapitánovi Bílého baletu nepozdává.



Úřadující mistr Real Madrid je ve španělské La Lize třetí, na vedoucí Barcelonu ztrácí už osm bodů. Ronaldo má jasno, v čem je problém - královskému klubu chybí zkušení hráči.

Dvaatřicetiletý Ronaldo po prohře 1:3 s Tottenhamem v Lize mistrů před mikrofony novinárů zalitoval, že Real v létě pustil jeho krajany, Pepého do Besiktase Istanbul a Fabia Coentraa do Sportingu Lisabon, a také španělského útočníka Álvara Moratu do Chelsea a kolumbijského šikulu Jamese Rodrígueze na hostování do Bayernu Mnichov.

Média jeho vyjádření nevěnovala mnoho pozornosti, kapitán Sergio Ramos ale kvůli neobvyklé veřejné kritice zuřil. "Vyhráli jsme dva Superpoháry a žádné zkušenosti nám nechyběly," prohlásil zkušený stoper, odvolávající se na letní zisk trofejí.

Madridský deník Marca spekuluje o tom, že v kabině Realu se utvořily dva tábory. Zatímco z toho Ronaldova byli hráči prodáni, do Ramosovy sekce se ihned zapojili mladí Španělé jako Marco Asensio či Dani Ceballos. A poukazuje i na to, jak Ramos reaguje na spekulace kolem Ronalda i madridského klubu.

"Jestli Ronaldo odchází? Na to se musíte zeptat jeho, o těhle věcech já nic nevím," odbyl španělský kapitán novináře po remíze 3:3 s Ruskem, nedlouho poté, co řekl, že pro případný příchod Neymara z PSG, o kterém se divoce spekuluje, jsou dveře otevřené.

Bitva o Madrid je tady! Real jede poprvé na nový stadion Atlétika
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud