4. prosince 2017 • 14:44

Real Madrid řeší bídný útok. Chce získat kapitána Interu Icardiho

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení fotbalistů Realu Madrid hodlá v zimě posílit útok a podle španělských médií zacílilo na kapitána Interu Milán Maura Icardiho. Za argentinského útočníka je údajně připraveno zaplatit 90 milionů eur (asi 2,3 miliardy korun).



Real se v této sezoně trápí a ve španělské lize je až čtvrtý. Nedaří se útočníkům, když Cristiano Ronaldo , Karim Benzema a Gareth Bale mají shodně na kontě jen dva zásahy. Vedení tak chce přivést střelce a vyhlédlo si Icardiho, který dal v 15 zápasech za Inter v této sezoně 16 branek. V minulém ročníku dal v 34 duelech 24 gólů.

Podle španělského deníku Gol ho prezident Realu Florentino Perez označil za hlavní cíl lednového přestupního okna a na zasedání vedení klubu byla schválena částka 90 milionů eur, kterou lze do přestupu investovat.

Inter si Icardiho cení na 100 milionů eur, ale vzhledem k tomu, že za něj v roce 2013 zaplatil jen 17 milionů eur, může být ochotný k jednání.

SESTŘIH La Ligy: Bilbao - Real Madrid 0:0. Kapitán hostí Ramos se nechal vyloučit
Video se připravuje ...

Fotbalové přestupy ONLINE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud