8. ledna 2018 • 12:28

Ve Španělsku rýpou do Ronalda: Real se potápí. Kde je Zlatý míč?

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Toto není královská jízda. To je postupný propad. Úřadující španělský šampion Real Madrid opět ztratil body. Na půdě čtrnácté Celty Vigo pouze remizoval 2:2 a na vedoucí Barcelonu ztrácí v La Lize již 16 bodů. „Snažíme se z toho dostat, ale čím víc špatných výsledků máme, tím je to horší,“ hlesl po utkání Brazilec Marcelo.



Ani probuzení Garetha Balea k výhře nevedlo. Velšský rychlík nejprve vyrovnával na 1:1 a po pár minutách poslal Real do vedení. Jenže druhý poločas se pro hosty nesl v duchu hrůzy. V 72. minutě zavinil brankář Keylor Navas penaltu, kterou pak následně stačil napravit, o deset minut později však obrana Madridu naprosto trestuhodně zaspala.

Nestačila pokrýt rychlý brejk domácích a nikým nehlídaný Maxi Gomez s klidem překonal Navase. Na odpověď už se Ronaldo a spol nezmohli. Celta tak získala po Barceloně další cenný, i když jen remízový, skalp.

„Potápíme se na úplné dno. Čím víc takových zápasů máme, tím těžší je se z té mizérie dostat,“ hlesl obránce Marcelo, který svým výkonem patřil k nejhorším hráčům na hřišti. A nejen on.

Od novinářů to slízl i Cristiano Ronaldo. Promadridský deník Marca ve svém titulku u hodnocení hráčů ironicky napsal: „Kde je Zlatý míč?“ Portugalský útočník se zápasem doslova protrápil a tristní bilanci čtyř branek ve 13 zápasech, nedokázal vylepšit.

SESTŘIH LA LIGY: Celta Vigo - Real Madrid 2:2. Další ztráta, domácí ještě zahodili penaltu
Video se připravuje ...

„Snažíme se, chceme hrát dobrý fotbal, střílet spoustu gólů, ale nedaří se nám to plnit. Není jiná možnost, než se rvát a pokusit se vyhrát vše, co bude možné,“ dodal Marcelo.

Po zápase si však musel se svými spoluhráči vyslechnout trenéra Zinedina Zidana. Ten mluvil v šatně Realu tak dlouho, že zmeškal i tiskovou konferenci. Na setkání s novináři nakonec přeci jen dorazil, ale poskytl jen strohé vyjádření jednomu z televizních štábů.

„Musím přijít na to, kde je problém, protože za to nesu odpovědnost," prohlásil Zidane. „Naše výkony nejsou konzistentní, nehrajeme tak, jak bychom mohli. Možná nemáme takové sebevědomí, abychom hráli dobře celých 90 minut," doplnil pětačtyřicetiletý kouč.

Co se týká posil, je Francouz zatím zásadně proti novým příchodům. „Momentálně nikoho nechci. Uvidíme, co se stane do 31. ledna, ale teď není důvod k nákupům, protože jsem spokojený se současným kádrem," řekl Zidane.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Celta Vigo - Real Madrid: Aspas vyslal do úniku Daniela Wasse, který přeloboval Navase - 1:0!
Video se připravuje ...

Celta Vigo - Real Madrid: Na pas Toniho Kroose si naběhl Gareth Bale a ranou na zadní tyč srovnal na 1:1
Video se připravuje ...

Celta Vigo - Real Madrid: Isco poslal míč mezi obránce na Garetha Balea a ten lehkou tečí dokonal obrat
Video se připravuje ...

Celta Vigo - Real Madrid: Po centru Daniela Wasse srovnal na 2:2 hlavou domácí Gómez
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud