22. ledna 2018 • 04:59

Ronaldo dal gól, pak krvácel. Jak vypadám, kontroloval tvář v mobilu

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Aby napnul síť a mohl se jít radovat, podstoupí takřka cokoli. Góly jsou hnacím motorem Cristiana Ronalda. V nedělním utkání proti Deportivu La Coruňa však portugalského střelce vykolejila situace, při jeho druhé trefě u výhry 7:1. Když zdárně poslal míč hlavou do branky, zasáhl jej hostující obránce do hlavy a spustila se mu krev. Svoji „znetvořenou“ tvář si musel Ronaldo zkontrolovat přímo na hřišti a od lékaře si vyžádal mobilní telefon, na kterém si postižené místo prohlížel.



Dlouho to proti La Coruni vypadalo, že to opět nebude jeho den. V prvním poločase nedal jasnou tutovku z bezprostřední blízkosti a góly museli Realu zajistit obránce Nacho a Gareth Bale.

Ve druhém poločase se však portugalský fofrník přeci jenom dokázal zapsat na střeleckou listinu. A to rovnou dvakrát! Jenže druhá trefa jej bolela. Inkasoval při ní nepříjemný kopanec do tváře, který mu roztrhl obočí.

Když madridští lékaři viděli, že se největší hvězdě domácích řine krev po líci, okamžitě za ním přiběhli. Ronalda však zajímalo jediné – jak jeho obličej vypadá. Od lékaře si vyžádal mobilní telefon a prohlížel si, jaké jsou následky. Scéna na Santiago Bernabéu vypadala jako vystřižená z kultovní pohádky Mrazík...

Real Madrid - Deportivo: Ronaldo dostal kopačkou do obličeje a tekla krev. Tvář si kontroloval v telefonu
Video se připravuje ...

Když Portugalec viděl, že rána bude potřebovat zašít, jen kysele zavrtěl hlavou. Do zápasu, ve kterém zbývalo přibližně s nastavením deset minut do konce, už se nevrátil. Zároveň však už žádný jiný hráč místo něho na trávník nepřišel. Těsně před incidentem totiž trenér Zidane využil poslední možnost střídání, když stáhl jiného autora dvou branek, Garetha Balea.

Ronaldo však, i přes krvavý šrám, bude v pořádku. „Doktoři mu to spravili dvěma tři stehy. Nic víc,“ odsekl po zápase Zidane, jakoby se nechumelilo.

Daleko víc se rozpovídal právě o vystřídaném Baleovi, který pomohl dvěma góly k obratu z 0:1. V roce 2018 má 28letý Velšan na kontě už pět branek.

„Jsem za Garetha moc rád. Je konečně zdravý a může tak hrát častěji a udržet si dobré výkony. S Ronaldem a Mayoralem mu to klapalo,“ pochvaloval si Zidane nové útočné trio, v němž chyběl Karim Benzema. Ten po zranění usedl pouze na lavici náhradníků a do hry šel až v druhém poločase.

Real Madrid - Deportivo: 6:1! CR7 přidal druhý gól po centru střídajícího Vázqueze
Video se připravuje ...

Gareth Bale vstřelil La Coruni dva góly
Gareth Bale vstřelil La Coruni dva góly

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud