7. února 2018 • 16:03

PĚT stadionů, kde nesnáší Barcelonu: na Realu to není nejhorší...

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Na jakých stadionech ve Španělsku nemají rádi Barcelonu? Podívejte se na TOP 5Na jakých stadionech ve Španělsku nemají rádi Barcelonu? Podívejte se na TOP 5FOTO: koláž iSport.cz

    Nemají lehký týden. V neděli fotbalisté Barcelony málem prohráli vypjaté derby na půdě rivala Espaňolu (1:1) a ve čtvrtek je čeká cesta na další z neoblíbených stadionů, kde vůči nim nebude zrovna přátelská atmosféra – Mestallu, domov Valencie. Jaké další stadiony patří mezi ty, kde není Messi a spol. vítanými hosty? V deníku Marca vybrali pětici míst, kde jsou antipatie znát nejvíc.

  • RCD Stadium – Espaňol Barcelona

    Stadion Espaňolu Barcelona - RCDFoto rcdespanyol.com

    Ačkoliv by jeden řekl, že prvním musí být stadion Realu Madrid, není tomu tak. Barcelonské derby je v posledních letech pořádně vypjaté. Oba tábory se přímo nesnášejí. Dosvědčuje to i kauza Gerarda Piquého, který prohlásil, že Espaňol nepatří do města, jelikož je z předměstí a neměl by být označován jako rival FCB.

    SESTŘIH LA LIGY: Espanyol - FC Barcelona 1:1. Favorit ztratil na podmáčeném terénu
    Video se připravuje ...

  • Santiago Bernabéu – Real Madrid

    Stadion Realu Madrid Santiago BernabéuFoto Barbora Reichová / Sport

    Netřeba většího komentáře. Slavné El Clásico jen tak žádný zápas ve španělské lize nepřekoná. Pomyslný souboj Madridu a katalánské Barcelony baví pokaždé celý svět. Na Camp Nou nemají rádi Ronalda, na Bernabéu zase Messiho. Je však pozoruhodné, že oběma se na hřišti soupeře výrazně daří.

    SESTŘIH LA LIGY: Real Madrid - FC Barcelona 0:3. Messi zastínil Ronalda, připsal si 1+1
    Video se připravuje ...

  • Mestalla – Valencia

    Stadion Valencie - MestallaFoto valenciacf.com

    Další z katalánských soupeřů, se kterým bývají zápasy vyhrocené. Vzájemnou rivalitu poznal útočník Paco Alcácer, který přešel od „Netopýrů“ k Messimu a spol. Když se s Barcelonou vrátil na Mestallu, fanoušci mu nedali ani chvíli klidu a i když byl jen náhradník, neustále na něj za lavičkou pískali a nadávali.

    SESTŘIH LA LIGY: Valencia CF - FC Barcelona 1:1. Hosté byli obráni o gól, remízu zachránil Alba
    Video se připravuje ...

  • Anoeta – Real Sociedad San Sebastian

    Stadion Realu Sociedad - AnoetaFoto realsociedad.eus

    My proti všem! Tak nějak by se dala popsat baskická nálada vůči Madridu, Katalánsku a ostatním. V regionu, kde působí Real Sociedad a Athletic Bilbao nemají rádi ani jeden ze španělských velkoklubů. Výraznější je v tomto ohledu však přeci jen Anoeta, stadion v San Sebastianu. O tom, že se tu Barceloně hraje těžce, svědčí i lednový zápas. Po prvním poločase vedli domácí 2:1 a lídr La Ligy byl zralý na výprask. Nakonec ale výhru vydřel.

    SESTŘIH LA LIGY: Real Sociedad - Barcelona 2:4. Skvělý obrat! Messi vymetl šibenici z přímáku
    Video se připravuje ...

  • Ramón Sánchez Pizjuán – Sevilla

    Stadion Sevilly - Ramón Sánchez PizjuánFoto sevilafc.es

    Podobný případ jako Valencia, i když Sevilla leží v jiném regionu. Fanouškům andaluského klubu vadí především to, že Barcelona si z jejich soupisky často dělá samoobsluhu. V minulosti přeběhli například Dani Alves, Adriano, Keita či současný záložník FCB Ivan Rakitič.

    SESTŘIH LA LIGY: FC Barcelona - Sevilla 2:1. Katalánce zachránil Paco, nadále vedou o čtyři body
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud