12. února 2018 • 15:35

Na Benzemu pískali fanoušci kvůli tutovce. Takhle ne, bránil ho Ronaldo

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výhra 5:2 jakoby nestačila. Fanoušci Realu Madrid neměli problém po poslední (zpackané) akci vypískat útočníka Karima Benzemu. Francouzského spoluhráče se však zastal Cristiano Ronaldo a zaplněné publikum na Santiago Bernabéu utišil posunky a ironicky mu zatleskal.  „Nerozumím tomu, proč to ti lidé dělají. Věřím, že svoje trápení brzy prolomí,“ řekl po zápase kouč Zidane.



Když útočník nedá gól, je jakoby obyčejný smrtelník v zaměstnání nesplnil své povinnosti. A v případě Realu Madrid to platí dvojnásob. Madridští fanoušci jsou na své hráče abnormálně přísní. Nemají problém spustit pískot, i když se vyhrává.

V sobotu to poznal i Karim Benzena. Real vedl 5:2 nad Realem Sociedad a diváky bavil pohledným fotbalem. Ronaldo se trefil třikrát, jednou Kroos a jednou Vázquez. Jen rodák z francouzského Lyonu střelecky mlčel.

Obrovskou příležitost měl v nastaveném čase. Střídající Gareth Bale mu v pokutovém území připravil loženou šanci. Mnohdy by stačilo jen nastavit nohu a běžet se radovat. Jenže to není případ současného forvarda Realu. Trápí se a svou mizérii potvrdil, když trestuhodně překopl branku.

Real Madrid - Real Sociedad: Těsně před koncem vyzval Bale ke skórování Benzemu, ten poslal míč ale vysoko nad
Video se připravuje ...

Fanoušci, kteří nemohou 30letému Francouzi přijít na jméno, neudrželi nervy a začali okamžitě pískat. Zápas skončil a takové jednání se vůbec nelíbilo největší hvězdě domácích Cristianu Ronaldovi.

Jen co sudí nařídil konec, obrátil se směrem k tribunám a gesty dal jasně najevo, že takhle ne. Pískajícím fanouškům naznačil, že by pískat neměli a ironicky jim zatleskal.

„Nerozumím tomu, proč to ti lidé dělají.  Karim měl nějaké šance, ale nyní je pro něj důležité, aby se připravil na další zápas (PSG) a dál tvrdě pracoval. Věřím, že svoje trápení prolomí,“ řekl po zápase kouč Zidane.

Příčiny špatného vztahu příznivců Realu a Benzemy pramení z jeho bídné formy. Benzema nikdy nepatřil mezi miláčky Bernabéu, ale v okamžiku, kdy přestal střílet góly, vyjádřilo publikum svůj nesouhlas.

Na ligový gól čeká někdejší francouzský reprezentant už sedm zápasů. Za poslední dva a půl měsíce vstřelil jednu branku, a to ještě v pohárovém utkání. Celkem má v aktuálním ročníku La Ligy jen dva góly a prožívá nejhorší sezonu ve Španělsku.

SESTŘIH LA LIGY: Real Madrid - Real Sociedad 5:2. Ronaldo zazářil hattrickem
Video se připravuje ...

Ronaldo ukazuje fanouškům Realu, že by na Benzemu neměli pískat
Ronaldo ukazuje fanouškům Realu, že by na Benzemu neměli pískat

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud