22. února 2018 • 21:57

Bek Villarrealu v problémech: Semeda obvinili z pokusu o vraždu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už potřetí během čtyř měsíců byl zatčen portugalský obránce Rúben Semedo ze španělského prvoligového týmu Villarreal. Tentokrát však byl třiadvacetiletý fotbalista obviněn hned z několika trestných činů včetně pokusu o vraždu. Od soudu se vrátil do vyšetřovací vazby v poutech.



Semeda koupil Villarreal loni v létě ze Sportingu Lisabon za 14 milionů eur, ale místo kvalitních výkonů na hřišti je hráč buď zraněný, nebo v centru pozornosti kvůli trestné činnosti. Ve španělské lize má jen tři starty.

Na podzim ho policisté dvakrát zatkli za držení zbraně v nočním klubu. Nyní se bude u soudu zpovídat z obvinění z toho, že s dvěma komplici při loupežném přepadení oběť svázali, fotbalista muži údajně vyhrožoval, že mu uřízne prst, a lupiči si odnesli podle okradeného svědka přes 20.000 liber a další cennosti.

Hráčův právník médiím řekl, že Semedo všechna obvinění popírá a naopak sám je obětí finančního podvodu. Představitelé Villarrealu, šestého celku ligové tabulky, zahájili vlastní vyšetřování případu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud