6. března 2018 • 04:40

Neymarův nástupce? Dembélé místo hraní chodí po fast foodech

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejdražší posila v historii Barcelony? Na papíře je jím Ousmane Dembélé, který přišel v létě z Dortmundu za astronomických 105 milionů eur (asi 2,74 miliardy korun). Na hřišti o něj ale zatím prakticky nezavadíte. Dvacetiletý mladík z Francie se po zářijovém zranění stále nemůže prosadit. Španělská média přišla s tím, že v klubu jsou s přístupem talentovaného útočníka hrubě nespokojení, mimo jiné kvůli porušování životosprávy.



Když Barceloně v létě prchl Neymar , klub musel rychle jednat. V časovém presu ukázal do Dortmundu na Ousmane Dembélého. Za dvacetiletého forvarda španělský gigant vysázel 105 milionů eur a udělal ho nejdražším hráčem klubu.

Dembélé vyfasoval po Neymarovi jedenáctku, připraven pro něj byl i křídelní post vedle Messiho a Suáreze . Jenže francouzský mladík začal nové angažmá nejhorším možným způsobem - už v zářijovém zápase s Getafe si vážně poranil stehno a trvalo až do začátku roku 2018, než byl znovu připravený do zápasového módu.

Francouzský talent už je v pořádku, jenže na hřiště se pořád nedostává. V sezoně zatím naskočil pouze do deseti zápasů, na trávníku mu naměřili titěrných 397 minut.

Proč se hráči, který v Dortmundu udivoval technickými finesami a už v osmnácti letech patřil mezi pilíře, zatím vůbec nedaří naplnit velký potenciál?

Španělská radiová stanice Cadena Ser ve svém pořadu přišla s tím, že v klubu roste nespokojenost s Dembélého přístupem. Nevyhýbá se tučné stravě ve fast foodech, užívá si nočního života v katalánské metropoli. Podobné výhrady má mít vedení klubu i k Lucasi Dignemu a André Gomesovi.

Mladému Francouzi prý neprospívá ani odloučení od rodiny. V kabině si sice rozumí s krajany Samuelem Umtitim a Lucasem Digném, se zbytkem ale kvůli přetrvávající jazykové bariéře příliš nekomunikuje.

Španělská média zmiňují i situaci z nedělního šlágru Barcelony s Atlétikem. Dembélé byl mezi náhradníky, po přestávce dostal pokyn, aby se šel rozcvičovat. Očití svědci utkání ale zmiňují, že Dembélé místo důkladného strečinku spíš pět minut postával u postranní čáry.

Getafe - Barcelona: Velká ztráta! Dembélé zkoušel patičku a zranil se
Video se připravuje ...

SESTŘIH LA LIGY: FC Barcelona - Atlético Madrid 1:0. Krok k titulu, rozhodl Messi
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud