10. dubna 2018 • 04:30

Týden Ronaldových nůžek: Gól tak dal už třikrát, předvedl je i syn

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden druhého nezapře. Když Cristiano Ronaldo vstřelil v Lize mistrů proti Juventusu parádní gól nůžkami, mluvilo se o něm po celé zeměkouli.  Tento výstavní kousek však umí i jeho sedmiletý syn. Cristiano Junior jej předvedl už před měsícem po zápase Realu s Getafe a fanouškům jej ukázal i v neděli po derby s Atlétikem (1:1).



V sedmi letech předvádí věci, o který sní i dospělí. Syn Cristiana Ronalda se snaží napodobovat slavného tátu a jde mu to dobře. Už od něho odkoukal zahrávání přímých kopů, umí podobné kličky jako on a posledním kouskem, který se od tahouna Realu Madrid naučil, je akrobatické zakončení nůžkami.

Cristiano senior jej fanouškům předvedl v úvodním utkání čtvrtfinále Ligy mistrů na půdě Juventusu. Televizní záběry však prozradily, že se mu podobný kousek povedl už na předzápasovém tréninku a dokonce i potřetí po zápase v Turíně.

A pozadu není ani sedmiletý Cristiano. Ten poprvé zakončení přes hlavu vyšvihl před měsícem po utkání Realu s Getafe, kdy si společně s dalšími potomky hráčů šel kopat na hrací plochu. Záložník Lucas Vázquez mu nacentroval a malý Ronaldo se stejně jako otec položil do vzduchu a skóroval.

VIDEO: Podívejte se, jak malý Cristiano vstřelil gól nůžkami

A že se nejednalo o náhodu, ukázal i po nedělním derby s Atlétikem. To už měl na sobě i dresový komplet „bílého baletu“ a gól nůžkami se opět povedl na jedničku.

Stejně jako jeho tátovi, který poslal Real do vedení poté, když zužitkoval centr Garetha Balea. Na hřišti však vydržel pouze do 63. minuty, než jej trenér Zinedine Zidane vystřídal, aby jej pošetřil na odvetu s Juventusem, která je v programu ve středu večer.

VIDEO: Ronaldova trefa proti Juventusu

 

Cristiano Junior po utkání Realu s Atlétikem Madrid
Cristiano Junior po utkání Realu s Atlétikem Madrid

Zkusit nůžky jako Ronaldo? Radši ne, shodli se Švancara a ostatní
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud