21. dubna 2018 • 23:31

Barcelona vyhrála pohár počtvrté v řadě, Sevillu deklasovala 5:0

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Barcelony deklasovali ve finále Španělského poháru Sevillu 5:0 a získali trofej počtvrté za sebou. Dva góly dal Luis Suárez, Lionel Messi se trefil jednou a dvakrát asistoval.



Suverénní lídr španělské ligy se poprvé prosadil po necelé čtvrthodině, kdy Coutinho po rychlém brejku předložil Suárezovi míč před prázdnou bránu. Uruguayský kanonýr skóroval za Barcelonu ve všech pěti finálových utkáních, ke kterým nastoupil.

V 31. minutě zvýšil Messi po rychlé kombinaci, na jejímž konci byla Albova patička a Argentincovo nekompromisní zakončení. Třetí branku v první půli přidal po Messiho přihrávce znovu Suárez.

Pětinásobný držitel Zlatého míče si připsal asistenci ve třetím pohárovém finále za sebou a přihrál i na Iniestovu branku z 52. minuty. Na 5:0 upravil z pokutového kopu Coutinho.

Katalánský velkoklub získal trofej za vítězství ve Španělském poháru počtvrté v řadě. Vedle toho má nakročeno i k zisku ligového titulu, v čele tabulky La Ligy má pět kol před koncem náskok 12 bodů na druhé Atlético.

Fotbalový Španělský pohár - finále v Madridu:
Sevilla - Barcelona 0:5
Branky:
14. a 40. Suárez, 31. Messi, 52. Iniesta, 69. Coutinho z pen.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud