11. května 2018 • 14:43

Neymar prchne k rivalovi? Koketuje s Realem, mělo dojít ke schůzce

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už se vidí v reprezentačním dresu na šampionátu v Rusku, na které už chce být po zranění nohy stoprocentně nachystaný. Zároveň se ale kolem Neymara řeší jeho klubová budoucvnost. Brazilská hvězda podle agentury Reuters, jež se odvolává na španělská a francouzská média, chce už po jedné sezoně odejít z Paris Saint-Germain a zamířit do Realu Madrid.



PSG i bez zraněného Neymara získal titul ve francouzské lize a dubnových oslav se útočník neúčastnil. Toto úterý na stadionu sledoval, jak jeho spoluhráči po vítězství nad třetiligovým Les Herbiers vyhráli Francouzský pohár.

Podle tisku už Neymar informoval šéfy bohatého pařížského klubu, jenž za něj loni zaplatil Barceloně rekordních 222 milionů eur, že chce po sezoně odejít. Spekuluje se o tom, že by mohl zamířit do Realu Madrid, který o něj usiloval už v roce 2013, kdy se Neymar nakonec rozhodl pro Barcelonu.

S představiteli "bílého baletu" se už údajně v prosinci v den, kdy hvězda Realu Cristano Ronaldo získal v Paříži Zlatý míč, sešel fotbalistův otec a agent Neymar Sr.

Olympijský vítěz z Ria de Janeiro nehraje od 25. února, kdy si poranil kotník a zlomil nártní kost. Ve třiceti zápasech za Paris Saint-Germain vstřelil Neymar 26 gólů a připsal si 16 asistencí. Příští týden by se měl podrobit poslední lékařské kontrole a pak začít s tréninkem na mistrovství světa v Rusku, jež pro Brazílii startuje 17. června zápasem proti Švýcarsku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud