7. června 2018 • 20:20

Real nepřijal Ronaldovy požadavky. Ve hře je výměna za Neymara i Asie

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zamává portugalská fotbalová ikona Realu? Cristiano Ronaldo svými prohlášeními po vítězném finále Ligy mistrů s Liverpoolem (3:1) rozvířil spekulace ohledně svého dalšího působení v dresu "bílého baletu." "V nejbližší době bude jasno ohledně mé budoucnosti. Byly to krásné roky hraní v dresu Realu Madrid," prohlásil v Kyjevě. Britský Daily Mail přišel s tím, že klub nechce přistoupit na zvýšení platu, které požaduje hvězdný útočník. Ve hře je možná výměna za Neymara do PSG.



V současné době Ronaldo se svým aktuálním zaměstnavatelem jedná o dohodě, která by z něj udělala nejlépe placeného fotbalistu planety. Vylepšila by současný kontrakt ve výši 22 milionů liber ročně (640 milionů korun), který vyprší v roce 2021. CR7 by tak předskočil Lionela Messiho , který si v Barceloně přijde na 40 milionů liber za sezonu. Finance jsou nyní ale tím největším otazníkem!

Proč? Real Madrid Ronaldovy požadavky zatím nepřijal a váhá, zda neinvestovat peníze jinam. Jednou z variant je rekordní přestup Neymara z Paris Saint Germain na Santiago Bernabeu. Vedení španělského týmu vidí v šestadvacetiletém Brazilci budoucnost a je tedy otázkou, zda mu nedá přednost před třiatřicetiletým tahounem portugalské reprezentace.

Variantou je také výměna obou hvězd. Cristino Ronaldo má více než dobré vztahy s prezidentem pařížského klubu Nasserem Al-Chelajfím a přesun do bohatého PSG, které by dokázalo splnit jeho finanční nároky, je řešením. Na druhou stranu by pětinásobný držitel Zlatého míče mohl po komerční stránce zaplnit díru, která by v Paříži vznikla případným odchodem Neymara.

Možný je také úplný Ronaldův odchod z Evropy, hovoří se o Japonsku, Číně, Kataru, nebo Spojených státech amerických. To je ale méně pravděpodobné, jelikož chce vybojovat šestý titul v Lize mistrů a získat další Zlatý míč.

Ronaldo už 15. června v osm hodin večer vstoupí do mistrovství světa v Rusku. V dresu portugalské reprezentace se postaví Španělsku. Je tedy otázkou, zda o jeho dalším osudu bude jasno již před startem šampionátu, nebo až po jeho skončení.

Sestřih finále LM: Real Madrid - Liverpool 3:1. Rozhodly minely brankáře Kariuse
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud