3. srpna 2018 • 12:24

Kolik chce Real Madrid za Modriče? Neymar by byl oproti němu levný

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid by mohli po Cristianovi Ronaldovi přijít i o další hvězdu Luku Modriče. O chorvatského záložníka údajně hodně stojí Inter Milán. Prezident Realu Florentino Pérez ale vyhlásil, že nejlepšího hráče uplynulého mistrovství světa pustí jen za výkupní klauzuli ve výši 750 milionů eur (asi 19,3 miliardy korun). To je více než třikrát tolik, co představuje dosud nejdražší přestup Neymara z Barcelony do PSG za 222 milionů eur.



Podle italských médií Modričovi agenti jednají s Interem a je možné, že sám hráč projeví zájem o přestup do milánského celku. Real však po odchodu Ronalda do Juventusu už nemůže oslabovat, proto Modriče nehodlá pustit, pokud zájemce nezaplatí astronomickou částku.

Podle BBC by za 750 milionů eur zájemce pořídil celou základní sestavu ve složení Allison - Laporte, Rojo, Marco Alonso, Kyle Walker - Vidal, Verrati, Pogba - Neymar, Higuaín, Ronaldo a ještě by zůstalo 200 milionů na hráče na lavičku.

PŘÍMO ZE ZÁHŘEBU: Modrič vzal při oslavách na pódium i malého fanouška
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud