16. ledna 2019 • 23:25

Atlético překvapivě vypadlo s Gironou. Real jde dál i po prohře

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Atlética Madrid nedokázali v domácí odvetě osmifinále Španělského poháru porazit Gironu a po remíze 3:3 ze soutěže vypadli. První zápas skončil 1:1 a katalánský celek díky většímu počtu vstřelených branek na hřišti soupeře postoupil poprvé v historii do čtvrtfinále.



Atlético v utkání s přelévajícím se skóre prohrávalo po hodině hry 1:2, ale střídající Antoine Griezmann ho v 84. minutě po obratu poslal do vedení 3:2. Domácí fanoušci ještě slavili trefu francouzské hvězdy a očekávaný postup, když v 88. minutě Seydou Doumbia tečí střely Borji Garcíi stanovil konečné skóre.

Atlético nepostoupilo mezi nejlepších osm v domácím poháru poprvé od sezony 2011/2012, kdy se právě po krachu v Copa del Rey týmu ujal současný kouč Diego Simeone. V roce 2013 madridský klub soutěž vyhrál naposledy.

Do čtvrtfinále navzdory domácí porážce 0:1 s Bilbaem postoupila Sevilla, jež první duel na hřišti Athleticu vyhrála 3:1. Stejně jako před týdnem v Baskicku zůstala brankářská jednička Tomáš Vaclík na lavičce.

V odvetě prohrál i Real Madrid, ale ani jemu čtvrtfinále neuniklo. "Bílý balet" dnes podlehl 0:1 na půdě Leganés, které minulý týden doma porazil 3:0.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud