23. srpna 2021 • 22:17

Jankto debutoval za Getafe: příchod o poločase, prohra v nastavení

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový reprezentant Jakub Jankto má za sebou nepovedený debut v Getafe, které ve druhém kole španělské ligy prohrálo s FC Sevilla 0:1 gólem střídajícího Erika Lamely ze třetí minuty nastavení. Pětadvacetiletý český záložník po pátečním přestupu ze Sampdorie Janov odehrál za domácí druhý poločas.



Utkání nabídlo minimum šancí. Hlavičku sevillského Diega Carlose v 72. minutě vyrazil brankář Soria, Jankto následně po své střele marně reklamoval soupeřovu ruku. Těsně před koncem z protiútoku hostující Mir trefil tyč a další náhradník Lamela z dorážky rozhodl. Letní posila z Tottenhamu v úvodních dvou kolech zaznamenala tři góly.

Sevilla popáté za sebou v lize porazila Getafe bez inkasované branky a s šesti body vede tabulku. Tým z předměstí Madridu i podruhé v ročníku prohrál, v příštím kole se představí v Barceloně.

Španělská fotbalová liga - 2. kolo:

Getafe - FC Sevilla 0:1
Branky: 90.+3 Lamela

Pamplona - Vigo 0:0

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud