4. prosince 2008 • 08:23

Diarra možná přijde o zbytek sezony

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Realu Madrid Mahamadou Diarra možná kvůli zranění pravého kolena přijde o zbytek sezony. Podle listu Marca si sedmadvacetiletý fotbalista Mali zřejmě zhoršil zranění z říjnového reprezentačního zápasu.



Huntelaar míří do Realu Madrid ›››

Naznačují to výsledky úterního rentgenového vyšetření. Podle listu by měl Diarra příští týden absolvovat artroskopický zákrok, který upřesní rozsah zranění. Mluvčí Realu informace španělského listu odmítla komentovat s odkazem na sobotní souhrnnou zprávu klubových lékařů.

Realu se zranili další tři fotbalisté ›››

Pokud by se spekulace potvrdily, přišel by Real do konce sezony o dalšího hráče. Mimo hru je po operaci kolena nizozemský útočník Ruud van Nistelrooij, místo nějž už vedení klubu angažovalo jeho krajana Klaase-Jana Huntelaara z Ajaxu Amsterodam. Ten si léčí poraněné vazy v levém kotníku, ale do ledna by měl být fit.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud