5. ledna 2009 • 13:04

Plašil hvězdou zápasu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový reprezentant Jaroslav Plašil z Osasuny se stal hvězdou nedělního utkání v Seville. Jeho tým, který bojuje ve španělské lize o udržení, získal na hřišti favorita bod za nečekanou remízu 1:1.



Český záložník byl podle hodnocení serveru goal.com nejlepším hráčem hostujícího celku. Za svůj výkon si vysloužil na desetibodové stupnici vysokou známku sedm a půl. Také druhý český zástupce ve španělské nejvyšší soutěži bek Tomáš Ujfaluši odehrál o víkendu solidní zápas.

Atlético Madrid sice na hřišti Valencie třikrát inkasovalo a prohrálo 1:3, ale reprezentační zadák dostal z hostující čtveřice obránců suverénně nejlepší známku. Ve 3. kole Anglického poháru se z českých prvoligových hráčů představil v akci pouze Roman Bednář z West Bromwiche.

Pětadvacetiletý útočník tentokrát nepotvrdil výbornou střeleckou formu z předešlých zápasů a deník The Sun mu udělil průměrnou pětku.Brankář Petr Čech v sobotu přepustil místo svému náhradníkovi Carlu Cudicinimu a mezi tyče se nedostal ani Jan Laštůvka, který jako obvykle zůstal jen na lavičce West Hamu.

Záložník Arsenalu Londýn Tomáš Rosický je stále v rekonvalescenci.Hodnocení českých fotbalistů v zahraničních soutěžích:

Anglie - The Sun (nejlepší 10, nejhorší 1):5 - Bednář (West Bromwich Albion).

Španělsko - Goal.com (nejlepší 10, nejhorší 1):7,5 - Plašil (Osasuna),6,5 - Ujfaluši (Atlético Madrid).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud