23. září 2009 • 22:03

Ronaldo láme v dresu Realu rekordy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Nejdražší fotbalista historie Cristiano Ronaldo zlomil další rekord. Portugalský reprezentant skóroval po svém příchodu do Realu Madrid i ve svém čtvrtém utkání ve španělské lize, což se před ním žádnému hráči nepovedlo.



Nejlepší fotbalista světa za loňský rok se v dnešním zápase na hřišti Villarrealu prosadil už po dvou minutách hry. Z levé strany prošel na hranici velkého vápna před branku a přesnou střelou k tyči překonal gólmana.

Ronaldo tak vstřelil už pátý gól v soutěži a dotáhl se na nejlepšího střelce španělské ligy Lionela Messiho z Barcelony, kterému stačily k pěti zásahům tři zápasy.

Zároveň srovnal krok s další hvězdou katalánského celku Zlatanem Ibrahimovicem, jenž v dosavadních čtyřech utkáních rovněž dal pokaždé gól.

VIDEO: Sestřih utkání Villareal - Real Madrid




Vítězství Realu zpečetil v 73. minutě z penalty Brazilec Kaká, jenž dal svůj první ligový gól po letním přestupu z AC Milán. Villarreal, který je stále bez výhry, soupeři usnadnil cestu za třemi body, když už ve 33. minutě obdržel za faul na Kaká druhou žlutou kartu Gonzalo Rodriguez a byl vyloučen.

Raúl překonal ligový rekord startů za Real »

Ani na čtvrtý pokus se nedočkalo vítězství Atlético Madrid, které nastoupilo proti Almeríi bez obránce Tomáše Ujfalušiho. O výhru připravil domácí tým Piatti, který v 89. minutě svým druhým gólem vyrovnal na 2:2. Atlético živilo naději na tříbodový úspěch od 54. minuty, kdy ho Forlán poslal do vedení a napravil zaváhání z 18. minuty, v níž neproměnil penaltu.

Výsledky:

Atlético Madrid - Almería 2:2 (28. Santana, 55. Forlán - 26. a 89. Piatti),

Espaňol Barcelona - Málaga 2:1
(55. Sahar, 80. Alonso - 28. Fernando),

Valladolid - Pamplona 1:2 (48. Costa - 25. Pandiani, 72. Galan),

Villarreal - Real Madrid 0:2 (2. Cristiano Ronaldo, 74. Kaká z pen.), Xerez - La Coruňa 0:3 (26. Juca, 71. vlastní Gioda, 78. Riki),

Tenerife - Bilbao 1:0 (87. M. Alonso)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud