19. listopadu 2009 • 10:34

Přestoupí van Nistelrooy do Liverpoolu?

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nizozemský šutér Ruud van Nistelrooy se může v lednovém přestupovém okně vrátit do anglické Premier League. O forvarda Realu Madrid projevily zájem hned tři kluby: Fulham, Tottenham a Liverpool.



Přestupu by mohla pomoci útočníkova nespokojenost s malou zápasovou zátěží. V Realu, který v létě investoval do kádru miliardy, se v letošní sezoně nedokázal prosadit.

„A já potřebuji hrát. Pokud nedostanu šanci v následujících týdnech, budu o odchodu opravdu uvažovat,“ připustil van Nistelrooy.

Své prohlášení odůvodnil tím, že chce zaujmout trenéra nizozemské reprezentace Berta van Marwijka, aby se mohl vrátit do národního týmu a zahrát si na světovém šampionátu.

„Ale nebude to možné, jestliže v Realu Madrid nebudu hrát. Všechno se proto musí změnit, jinak přestup nabude reálnosti. Momentálně vím o zájmu z Anglie,“ dodal.

Přestupní částka za 33letého fotbalistu není vysoká. Podle odhadů se pohybuje kolem pěti milionů liber, což je pro Tottenham, Fulham i Liverpool přijatelná částka.

Mnohem důležitější tak budou jednání se samotným útočníkem i to, v jaké výši mu zájemci nabídnou základní plat.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud