21. prosince 2009 • 17:37

Barcelona s nabídkou za Robinha neuspěla

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec o Kladnu: Když se opakují pořád stejné chyby… Skills koučové? Nám stačila ulice
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zástupcům Barcelona se nepodařilo získat z Manchesteru City brazilského fotbalistu Robinha. Podle prezidenta klubu Joana Laporty předloženou nabídku anglická strana neakceptovala, přestože se pětadvacetiletý záložník netajil přáním za Barcelonu hrát.



"Manchester City podmínky nepřijal. S kádrem, který nyní máme, jsme ale spokojení. Pokud nedojde k nějakému překvapení na poslední chvíli, zimní přestupové období nevyužijeme," řekl Laporta rozhlasové stanici RAC1.

Manchester City za Robinha zaplatil 32,5 milionu liber před 16 měsíci, kdy ho koupil z Realu Madrid. Vedení klubu by rádo dostalo co největší část této investice zpět.

Robinhovo angažmá není i přes 14 vstřelených branek v 35 utkáních Premier League považováno za nijak zvlášť vydařené. Kvůli zranění kotníku odehrál Robinho za Manchester City v této sezoně pouze pět zápasů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud