8. srpna 2010 • 09:23

Real znovu vyhrál, přestřílel Los Angeles

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid porazili v přípravě Los Angeles 3:2, přestože na hřišti Galaxy prohrávali o dva góly. Za "Bílý balet" se dvakrát trefil Gonzalo Higuaín a španělský velkoklub vyhrál i druhý zápas na kalifornském turné.



Real před bezmála 90.000 diváky na stadionu Rose Bowl v Pasadeně prohrával od 40. minuty, kdy se trefil Todd Dunivant. Vedení Galaxy v nastavení navýšil Landon Donovan, který proměnil penaltu za faul Roystona Drentheho na Juninha.

Higuaín se poprvé prosadil v 52. minutě po centru Cristiana Ronalda a o deset minut později vyrovnal. Vedení na stranu Realu strhnul v 72. minutě Xabi Alonso a madridský celek tak po středečním vítězství nad Amérikou drží v přípravě neporazitelnost.

"Všechno bylo perfektní," řekl trenér José Mourinho. "Trénovali jsme dobře a hráči spolu byli 24 hodin denně, což pomůže vytvořit dobrou partu," dodal s tím, že v duelu s Los Angeles ho svěřenci velmi potěšili.

"Líbí se mi, že chtěli zápas otočit, že nechtěli prohrát. Z mého pohledu byla druhá půle fantastická," dodal.

Zápas z tribuny sledovala i hvězda Galaxy David Beckham, který do Kalifornie přišel právě z Realu. Anglický záložník se stále léčí po operaci Achillovy šlachy a na hřišti by se mohl oproti předpokladům objevit už v září.

"Už jde jen o to, abych do nohy získal nějakou sílu," citovala pětatřicetiletého Beckhama agentura AP.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud