25. září 2010 • 22:37

Valencie vede ligu, Real jen remizoval s Levante

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Valencie porazili v 5. kole španělské ligy Gijón na jeho hřišti 2:0, zůstávají v domácí soutěži neporaženi a vedou neúplnou tabulku o dva body před Realem Madrid, který nečekaně remizoval 0:0 na hřišti nováčka z Levante.



Hosté s netopýrem ve znaku rozhodli zápas v Gijónu už v úvodní desetiminutovce a naplno bodovali i ve třetím ligové venkovní utkání v sezoně.

Premiérovou branku ve Španělsku si připsala letní turecká posila z Galatasaraye Mehmet Topal, náskok o dvě minuty později zdvojnásobil útočník Soldado svým prvním ligovým zásahem v dresu Valencie.

Real sice také zůstal neporažen, ale ve druhém ze tří venkovních zápasů uhrál pouze bezbrankovou remízu. Také skóre 6:1 je vzhledem k útočné síle madridského celku za očekáváním.

Svěřenci Josého Mourinha sice na hřiště Levante dominovali, ale znovu neproměnili několik slibných šancí. Domácí, kteří v úvodních třech kolech inkasovali nejvíce branek ze všech týmů, udrželi čisté konto podruhé za sebou a minimálně do nedělních zápasů opustili sestupové příčky.

Španělská fotbalová liga - 5. kolo:
Gijón - Valencie 0:2 (7. Topal, 9. Soldado), Levante - Real Madrid 0:0.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud