4. srpna 2015 • 12:03

Upřímný Ronaldo: Neřeším FIFA, ale účesy, kabelky a ženy

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sondu do duše fotbalové megahvězdy Cristiana Ronalda nabídl jeho televizní rozhovor pro španělskou mutaci televizní stanice CNN. V něm odmítl střelec Realu Madrid odpovídat na otázky týkající se korupčního skandálu v Mezinárodní fotbalové federaci FIFA. Když se reportér ptal dál, Ronaldo to už nevydržel a ze studia odešel.



Kdo se ptá na otázky, které jsou Ronaldovi proti srsti, ten může narazit. Už na začátku července raději opustil portugalský hráč televizní studio místo toho, aby odpovídal na otázky týkající se možného odchodu obránce Sergia Ramose do Manchesteru United. A teď se zachoval stejně.

Moderátor CNN Andres Oppenheimer se zkoušel dozvědět, jaký má Ronaldo názor na korupční aféru týkající se FIFA. „Chcete, abych byl upřímný? Vůbec se tím nestresuju. Dělám svoji práci, snažím se odvést všechno pro svůj klub, a co se děje mimo něj mě nezajímá.“

Témata v šatně Realu Madrid jsou prý úplně jiná. „Bavíme se o hudbě, ženách, módě, botách, kabelkách, špercích a účesech… Chcete, abych v tom seznamu pokračoval?“ tázal se viditelně rozladěný Ronaldo.

Moderátor ještě zkusil probrat jedno ožehavé téma. Pořadatelství MS 2022, které za podezřelých okolností získal Katar. To už bylo na Ronalda moc. „Tohle je blbost. Mluvit o FIFA… Vůbec mě to nezajímá… A Katar… Po tom je mi prd… Co po mě chcete?“ řekl, zvedl se a odešel.

Znovu tak potvrdil, že ke kontroverzním tématům, se nechce vyjadřovat za žádnou cenu. Kdo to zkusí příště?

VIDEO | Podívejte se na Ronaldův rozhovor pro CNN

Karim Benzema poslal Real do vedení.
Karim Benzema poslal Real do vedení.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud