1. září 2015 • 14:25

Real přišel o gólmana De Geu. United jednali pomalu, zlobí se klub

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Očekávaný odchod španělského brankáře Davida De Gey z Manchesteru United do Realu Madrid se nekoná. Potřebné dokumenty se totiž nestačily vyřídit do pondělní půlnoci, kdy ve španělské fotbalové lize na rozdíl od Premier League oficiálně skončilo letní přestupové období. Real obvinil anglický protějšek z pomalého jednání.



V transferu s celkovou hodnotou 29 milionů liber (asi 1,1 miliardy korun) měl figurovat i kostarický gólman "Bílého baletu" Keylor Navas, který měl zamířit opačným směrem na Old Trafford.

Real v úterý odpoledne vydal obsáhlé prohlášení, kde v deseti bodech vysvětluje, jak podle jeho strany jednání okolo De Gey během hektického pondělí vypadalo. Španělský gigant tvrdí, že udělal vše potřebné a včas, aby transfer klapl, naopak že United v jednáních otáleli a proto se nepodařilo dohodu uzavřít. 

Čtyřiadvacetiletý De Gea byl v pondělí připravený v Madridu a s Realem už byl údajně domluvený na osobních podmínkách. Španělský klub v oficiální prohlášení uvedl, že udělal vše potřebné pro dotažení přestupu, a naopak zkritizoval Manchester United za to, že smlouvy studoval osm hodin a kompletní dokumentaci zaslal zpět až dvě minuty po půlnoci.

Nyní vypadá hodně nejistě De Geova budoucnost v United, kde s jeho odchodem počítali a trenér Louis van Gaal reprezentačního brankáře od začátku sezony nepostavil ani do jednoho soutěžního zápasu. Bývalému hráči Atlética Madrid v Manchesteru skončí smlouva po tomto ročníku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud