15. července 2018 • 04:10

Hazard do Realu Madrid? Možná přišel čas na změnu, tvrdí Belgičan

Autor: hnh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další velký přestup na spadnutí? Eden Hazard rozvířil přestupové spekulace, když po výhře 2:0 nad Anglií přišel mezi novináře a promluvil na téma možného přesunu do Realu Madrid. „Možná přišel čas vyzkoušet po šesti nádherných letech v Chelsea něco jiného. Rozhodně po tomto šampionátu,“ sdělil reportérům.



Real Madrid by s příchodem Hazarda získal perfektní náhradu za Cristiana Ronalda, jenž odešel do Juventusu. „Můžu se rozhodnout zůstat, nebo odejít. Ale finální rozhodnutí bude záležet na Chelsea. Pokud mě bude chtít nechat odejít, mou preferovanou destinaci znáte,“ prohlásil belgický křídelník poté, co jeho země vyhrála duel o třetí místo na světovém šampionátu.

Belgičtí fotbalisté Eden Hazard a Romelu Lukaku se radují ze vstřelené branky v přípravném utkání proti Egyptu
Belgičtí fotbalisté Eden Hazard a Romelu Lukaku se radují ze vstřelené branky v přípravném utkání proti Egyptu

Sám Hazard již na začátku července přiznal v rozhovoru pro web beIN SPORTS slabost pro španělský velkoklub. "Myslím, že Real Madrid je snem každého. Se Zidanem, nebo bez Zidana, bílý dres je speciální. Ale ten modrý mi sedí dobře, takže všechno je v pořádku. Zůstat mi nevadí,“ prozradil.

„Zatím není nikdo, kdo by mě chtěl koupit. Jak jsem řekl už asi stokrát, jsem velmi šťastný v Chelsea,“ pokračoval. Jenže, právě slova o žádném potenciálním kupci by nyní měla přestat platit.

Podle britských médií připravuje „Bílý balet“ nabídku v hodnotě 150 milionů liber (4,4 miliardy korun).

Sám hráč se pak měl svěřit se svým transferem ikoně Dánska, záložníkovi Brianu Laudrupovi. „Mluvil jsem s Edenem Hazarded před několika dny, připravuje se na přesun do Realu Madrid a jde o dobrý krok. Jak pro něj, tak pro Real,” prozradil mistr Evropy z roku 1992 v rozhovoru pro chorvatský list Sportske Novosti před finále světového šampionátu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud