30. srpna 2019 • 17:24

Ronaldo seděl vedle Messiho a hlásil: Snad konečně zajdeme na večeři

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou velcí rivalové, ale jen na hřišti. Cristiano Ronaldo a Lionel Messi, dvě největší fotbalové hvězdy posledních 15 let, prý společně vycházejí víc než dobře. Potvrdili to na čtvrtečním losování Ligy mistrů spojeném s vyhlašováním cen pro nejlepší hráče minulé sezony. Pořadatelé je posadili vedle sebe, několikrát spolu během losovacího aktu prohodil pár slov a v závěru útočník Juventusu Turín připustil, že doufá, že s největší hvězdou Barcelony zajdou v budoucnu i na večeři.  



„Nevím, jestli se někdy ve fotbale stalo, aby mezi sebou dva stejní kluci vzájemně tak dlouho soupeřili na nejvyšší úrovní. Není to snadné. Ale máme spolu samozřejmě i tak dobrý vztah. Ještě jsme spolu tedy nebyli na večeři, ale doufám, že v budoucnosti na ni konečně zajdeme,“ smál se Cristiano Ronaldo na losování základních skupin Ligy mistrů v Monaku.

Devět let až do konce minulé sezony stáli proti sobě CR7 a Messi ve španělské La Lize, kde portugalský fotbalista hrál za Real Madrid. „Hraní ve Španělsku mi chybí. Bylo na něm dobré to, že jsme na sebe s Leem vzájemně tlačili a snažili se tak být lepší a lepší. I díky tomu jsme se zapsali do historie fotbalu. Za to, čeho jsme dosáhli, v ní určitě máme navždy své místo,“ uvedl Ronaldo.

Hlavním ukolem hvězdného Portugalce je v této sezoně dopomoct Juventusu k triumfu v Lize mistrů, kterou gigant ze Serie A vyhrál naposledy v roce 1996. Nejprve však musí „stará dáma“ postoupit ze základní skupiny, ve které narazí na Atlético Madrid, Bayer Leverkusen a Lokomotiv Moskva. „Je to těžká skupina, ale jsme Juventus, takže si věříme a těšíme se. Je složité Ligu mistrů vyhrát, ale půjdeme sebejistě krok za krokem a uvidíme, co se stane.“ konstatoval pětinásobný vítěz Zlatého míče.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo a Virgil van Dijk na losování základních skupin Ligy mistrů
Lionel Messi, Cristiano Ronaldo a Virgil van Dijk na losování základních skupin Ligy mistrů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud