8. ledna 2007 • 00:00

Do Liberce se asi vrátí fotbalista Nezmar

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat ztraceného syna chystá obhájce mistrovského titulu z Liberce. Na sever Čech se chystá přestoupit Jan Nezmar, který s klubem před pěti lety vybojoval první ligový titul.



Třetí celek prvoligové tabulky Slovan Liberec podle všeho už v nejbližších dnech posílí útočník Jan Nezmar. Podle libereckého webu jsou na přestupu z Ružomberku domluveny oba kluby a transfer už je prý pouze otázkou administrativních formalit. Blížící se přestup potvrdil ČTK také fotbalista. Podle jeho slov by se mohl libereckým hráčem stát už během víkendového pražského halového turnaje Víkend šampionů, na kterém startují oba týmy. Nezmar se musí ještě podrobit lékařské prohlídce a zbývá dotáhnout také jeho hráčskou smlouvu. V Liberci působil už v letech 2000 až 2003. "Mám na Liberec jen ty nejlepší vzpomínky. Úplně ten nejsilnější zážitek je, jak jsme se s fanoušky radovali na náměstí po zisku titulu. Nikdy jsem se netajil tím, že mi Liberec přirostl k srdci a že bych se sem rád vrátil," řekl Nezmar, který v dresu Slovanu nastřílel v 89 prvoligových utkáních celkem 28 gólů. Chystanou posilu v kádru úřadujícího mistra by přivítal i jeho kouč Vítězslav Lavička. "Honza je hráč, který může být našemu týmu hodně užitečný. Pokud vše dobře dopadne, rádi jej uvítáme v kabině," uvedl trenér Slovanu, který o Nezmara usiloval už v letní přestávce.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud