12. ledna 2007 • 00:00

Sparta toužila po Ančicovi

Autor: ČTK
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dalším novým hráčem, který by se mohl objevit ve sparťanském kádru vedle Pavla Mareše a zřejmě i Marka Kuliče, je liberecký útočník Juraj Ančic.



Dalším novým hráčem, který se mohl objevit ve sparťanském kádru vedle Pavla Mareše a zřejmě i Marka Kuliče, jehož přestup se chystá, mohl být liberecký útočník Juraj Ančic. Severočeský klub totiž dnes na svých internetových stránkách oznámil, že Sparta se o jeho přestup ucházela. Podle informací z letenského klubu ale námluvy skončily neúspěšně. Slovan podle všeho požadoval vysoké odstupné. Liberec dnes začal s přípravou a Ančic vyběhl k tréninku společně s ostatními. "Zajímá se o něj pražská Sparta, která oslovila náš klub s nabídkou," uvádí se na klubovém webu. Informace už ale s největší pravděpodobností není aktuální, Sparta o Ančice přinejmenším prozatím ztratila zájem. "To jméno na Letné sice padlo, ale aktuálně se příchodem tohoto hráče nezabýváme," prohlásil pro ČTK sparťanský mluvčí Lukáš Přibyl. Pětadvacetiletý slovenský fotbalista přišel do Liberce v roce 2002 z Trenčína. V české lize odehrál 76 zápasů a vstřelil dvě branky. Jednou už oblékl reprezentační dres.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud