7. července 2007 • 00:00

Šmicer dává 95 procent Slavii

Autor:
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stovky fanoušků přicházely na stadion v Čelákovicích s jedinou otázkou. Uvidíme fotbalistu Vladimíra Šmicera? Svého idolu se dočkaly. Ale jen za postranní čarou.



Stovky fanoušků přicházely na stadion v Čelákovicích s jedinou otázkou. Uvidíme fotbalistu Vladimíra Šmicera? Svého idolu se dočkaly. Ale jen v civilu za postranní čarou. Šmicerova obnovená premiéra v červenobílém byla prozatím odložena. Ale pravděpodobnost jeho návratu do Slavie každým dnem stoupá. Proč jste se neobjevil na trávníku? "Od chvíle, kdy jsem začal trénovat, jsem měl vlastně jen jeden den volna a únava se nahromadila. Takže jsem požádal Karla Jarolíma o den volna a on souhlasil. Cítil jsem se unavený. Bylo lepší, abych si odpočinul. Najednou se to prostě nahromadilo. Já jsem totiž strašně dlouho podobnou zátěž neabsolvoval. Ani v Bordeaux jsme takovou přípravu neměli. Takže to snáším hůř než ostatní.“ (kráceno)

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud