27. července 2007 • 00:00

Brno chce Rabušice za každou cenu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva hráče a doplatek k tomu nabízí Jihlavě brněnský fotbalový šéf Roman Pros za sedmnáctiletého záložníka Michaela Rabušice.



Vedení fotbalistů FC Brno vehementně usiluje o angažování sedmnáctiletého jihlavského útočníka Michaela Rabušice. Za talentovaného mladíka dokonce nabízí na přestup Pavla Simra a Pavla Mezlíka a k tomu ještě doplatek. "Rabušic je velký fotbalový talent. Pochopitelně jsme si vědomi rizika, kterého se však nebojíme," řekl majoritní vlastník brněnského klubu Roman Pros, podle nějž by se mělo podařit transakci uskutečnit v příštím týdnu. Brňané prý ještě čekají na Rabušicův souhlas a na doladění kontraktu s Jihlavou, Simr s Mezlíkem chtějí do druholigového klubu přestoupit. "Jednání byla složitá, ale na hlavní části jsme už domluveni," dodal Pros. Odchovanec Náměšťě nad Oslavou Rabušic je členem reprezentace do 18 let. V uplynulé premiérové sezoně ve druhé lize odehrál za Jihlavu 14 utkání a nastřílel tři góly.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud