31. srpna 2014 • 08:00

ONLINE: Souhrn fotbalových přestupů v Synot lize i zahraničí

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE. Uzávěrka přestupů je dnes o půlnoci!



NEDĚLE 31. SRPNA
14:50

PŘESTUP. Japonský ofenzivní záložník Šindži Kagawa se vrací do Borussie Dortmund, odkud v roce 2012 odešel do Manchesteru United. Tam ale odehrál jen 20 zápasů (ve kterých dal 6 branek) a nyní míří zpět do Německa. Podle Bildu za něj Borussia zaplatí 8 milionů eur (odcházel za 15).

12:32

PŘESTUP.Bývalý útočník Chelsea Salomon Kalou si vyzkouší německou ligu v dresu Herthy Berlín, kam přestoupil z Lille. S německým celkem fotbalista Pobřeží slonoviny podle agentury SID podepíše tříletou smlouvu a vydělá si tři miliony eur za sezonu. Zhruba stejnou částku dostane jako odstupné Lille, kde Kalou působil minulé dvě sezony po odchodu z Chelsea.

12:00

HOSTOVÁNÍ. Americký reprezentant Julian Green se po středečním přípravném utkání s českými fotbalisty v Praze přesune z Bayernu Mnichov do Hamburku. Klub, v němž působí český záložník Petr Jiráček a gólman Jaroslav Drobný, získal devatenáctiletého středopolaře na roční hostování.

09:10

PŘESTUP. Bývalý záložník Chelsea a Arsenalu Lassana Diarra bude hrát po pěti letech opět anglickou fotbalovou ligu. Někdejší francouzský reprezentant přestoupil po ročním angažmá v Lokomotivu Moskva do Queens Park Rangers. "Mám radost, že jsme ho získali. Je to špičkový hráč," řekl trenér Harry Redknapp po sobotním vítězství v anglické lize nad Sunderlandem 1:0.

SOBOTA 30. SRPNA
18:00

PŘESTUP. Chelsea získala těsně před uzávěrkou přestupů francouzského útočníka Loica Rémyho z Queens Park Rangers. Trenér José Mourinho si ho vybral jako náhradu za španělského fotbalistu Fernanda Torrese, který je na odchodu do AC Milán.

16:15

PŘESTUP. Záložník Barcelony Alex Song odchází na roční hostování do West Hamu United. Anglický celek představil novou posilu před dnešním zápasem se Southamptonem.

14:15

PŘESTUP. Po více než osmi letech odchází dánský obránce Daniel Agger z FC Liverpool. Devětadvacetiletý fotbalista bude hrát za Bröndby Kodaň, kde působil před svým přestupem na Anfield.

12:19

PŘESTUP. Fotbalisty Neapole, kteří budou soupeřem Sparty v základní skupině Evropské ligy, posílí španělský defenzivní záložník David López (24 let). Italský celek za jeho přestup z Espaňolu Barcelona podle španělských médií zaplatí pět milionů eur.

12:00

SPEKULACE. Do nově vznikající indické ligy, kde bude působit i řada českých fotbalisůt, by mohl zamířit také Ronaldinho. Dvojnásobný vítěz Zlatého míče, který je po konci v Atlétiku Mineiro volným hráčem, údajně vyjednává s týmem Čennaj Titans.

9:10

Nová posila z Realu Madrid Xabi Alonso si poprvé oblékla dres Bayernu Mnichov.

8:00

JEDNÁNÍ. Na začátku posledního víkendu v přestupovém období je Manchester United blízko k dostažení přestupu Daleyho Blinda z Ajaxu Amsterdam. Nizozemský reprezentant by měl přijít za 14 milionů liber (488 mil. korun), oba kluby jsou už údajně domluvené, zbývá dořešit detaily hráčovy smlouvy. Blind je odchovancem mládežnické akademie Ajaxu, klubu, kde dlouhá léta působil v obraně jeho otec Danny. Na kontě má 19 reprezentační zápasů, svůj první gól vstřelil na letošním mistrovství světa v utkání o třetí místo, v němž Nizozemsko porazilo 3:0 domácí Brazílii.

PÁTEK 29. SRPNA
20:44

HOSTOVÁNÍ. Španělský útočník Fernando Torres odchází z Chelsea na dvouleté hostování do AC Milán. Informaci potvrdil klubový web londýnského klubu. VÍCE ZDE>>>

16:30

PŘESTUP. Slovenský obránce Tomáš Hubočan mění v ruské lize po šesti a půl letech dres. Osmadvacetiletý fotbalista přestoupil ze Zenitu Petrohrad do Dynama Moskva.

11:48

Někdejší kanonýr italské fotbalové reprezentace Luca Toni má před sebou poslední sezonu v kariéře. Sedmatřicetiletý útočník Verony před víkendovým startem Serie A oznámil, že po tomto ročníku ukončí kariéru.

11:03
9:45

PŘESTUP. Záložník Realu Madrid Xabi Alonso definitivně opouští španělskou metropoli s přestupuje do Bayernu Mnichov. Více ZDE.

9:25

JEDNÁNÍ. Útočník Manchesteru United Danny Welbeck by také mohl do konce přestupového období změnit působiště. Velký zájem o něj jeví Tottenham, sám anglický reprezentant by se kvůli větší možnosti vytížení přestupu nebránil.

9:10

JEDNÁNÍ. Útočník Chelsea Fernando Torres má namířeno do AC Milán. Španělský útočník se již s italským týmem dohodl na podmínkách smlouvy, jeho agent pak o přestupu vyjednává v Londýně. AC si Torrese vybralo jako náhradu za Maria Balotelliho, který odešel do Liverpoolu.

9:00

SPEKULACE. Záložník Juventusu Turín Arturo Vidal měl oznámit svým spoluhráčům, že se z klubu nikam nechystá a chce zůstat. O chilského záložníka má přitom velký zájem Manchester United a především jeho trenér Louis van Gaal.

8:50

JEDNÁNÍ. Real Madrid se podle zahraničních médií včera dohodl s Monakem na přestupu útočníka Radamela Falcaa. Kolumbijec by měl přijít na roční hostování, madridský klub za něj zaplatí 20 milionů eur (556 milionů korun) a bude mít právo Falcaa kdykoliv koupit nastálo za předem smluvenou částku.

07:39

PŘESTUP. Zálohu Leicesteru posílí v nové sezoně Premier League bývalý argentinský reprezentant Esteban Cambiasso. Čtyřiatřicetiletý fotbalista přišel do Anglie jako volný hráč poté, co mu v létě vypršela smlouva v Interu Milán. V Leicesteru se domluvil na ročním angažmá. Oznámili to zástupci nováčka nejvyšší anglické soutěže s tím, že premiéru si může odbýt už v nedělním utkání s Arsenalem.

ČTVRTEK 28. SRPNA
13:45
11:55

PŘESTUP. Člen širšího kádru české fotbalové reprezentace Tomáš Pekhart mění v druhé německé lize dres. Pětadvacetiletý útočník přestoupil z Norimberku do Ingolstadtu a v novém působišti podepsal smlouvu do roku 2017. Informovaly o tom internetové stránky obou klubů. VÍCE ZDE>>>

11:50

PŘESTUP. Další hvězdnou posilou Bayernu Mnichov bude španělský záložník Xabi Alonso. Dvojnásobný mistr Evropy a světový šampion z roku 2010 přichází do týmu německého mistra z Realu Madrid. Ještě předevčírem přitom pózoval v nových dresech úřadujícího vítěze Ligy mistrů pro nadcházející sezonu. Pak Alonsova další fotbalová kariéra nabrala jiný směr. Místo tváře Realu bude hráčem Bayernu! VÍCE ZDE>>>

10:59

HOSTOVÁNÍ. Vysočina Jihlava získala z Jablonce na hostování do ledna 2015 talentovaného jednadvacetiletého útočníka Mariána Kováře.

8:30

JEDNÁNÍ. V Manchesteru United na závěr přestupového období mocně posilují. Nejnověji dotahují přestup nizozemského reprezentanta Daleyho Blinda z Ajaxu Amsterdam. Tým trenéra Louise van Gaala by měl zaplatit podle vyjádření sportovního ředitele Ajaxu Marka Overmarse "absolutně špičkovou cenu." Podle deníku The Sun jde o 20 milionů liber (698 milionů korun).

STŘEDA 27. SRPNA
20:04

PŘESTUP. Fotbalisty Hamburku, kteří měli v uplynulém ročníku německé ligy nejhorší defenzivu, posílil brazilský obránce Cleber Reis. Třiadvacetiletý hráč přestoupil z Corinthians za tři miliony eur a podepsal v bundesligovém celku smlouvu na čtyři roky.

20:01

PŘESTUP. Tottenham angažoval argentinského obránce Federica Fazia ze Sevilly. Sedmadvacetiletý fotbalista stál podle britských médií osm milionů liber (278 milionů korun), s londýnským klubem podepsal čtyřletou smlouvu.

16:30

PŘESTUP. Jablonec získal reprezentanta Turkmenistánu Ruslana Mingazova. Dvaadvacetiletý záložník na sever Čech přichází ze Skonta Riga s vizitkou nejlepšího hráče minulé sezony lotyšské ligy. Nový trenér Jablonce Jaroslav Šilhavý si Mingazova poprvé vyhlédl ještě na lavičce Liberce v loňském dvojzápase 2. předkola Evropské ligy. Mingazov přišel do Skonta v roce 2009 z mateřského FC Ašchabad. Za pět sezon v Lotyšsku odehrál 96 ligových zápasů a vstřelil 25 gólů.

15:02

JEDNÁNÍ. Arsenal by rád z Manchesteru United přivedl do útoku Danny Welbecka. Klub za něj požaduje 16 milionů liber (544 milionů korun), "kanonýři" by rádi cenu snížili na 12 milionů liber (408 milionů liber).

14:38

SPEKULACE. Velmi žádaným zbožím na španělském přestupovém trhu je Marco Reus. Německého záložníka z Dortmundu by rádi měli v Realu, Atlétiku i v Barceloně.

13:29

HOSTOVÁNÍ. Poslední celek první fotbalové ligy Vysočina Jihlava získal během dvou dnů už třetí posilu. Z Jablonce přichází na hostování útočník Marián Kovář. V úterý klub oznámil příchody beninského záložníka Bella Babatoundea z Žiliny a univerzála Petera Šulka z Myjavy. Jednadvacetiletý Kovář přišel do Jablonce před rokem ze Slovácka, ale do sestavy se i kvůli zranění neprosadil a za Baumit dosud neodehrál jediný ligový zápas. V této sezoně dal ve čtyřech utkáních za jabloneckou juniorku šest branek.

10:50

PŘESTUP. Fotbalisty Tottenhamu opustil kapitán Michael Dawson. Anglický obránce se čtyřmi reprezentačními starty přestoupil do Hullu, se kterým podepsal smlouvu na tři roky. Tottenham podle BBC inkasoval za třicetiletého hráče 3,5 milionu liber. Dawson působil na White Hart Lane devět sezon a odehrál za Hotspur 324 utkání. V roce 2008 s klubem získal Ligový pohár.

10:08

PŘESTUP. Fotbalová Barcelona získala brazilského obránce Douglase Pereiru ze Sao Paula. Katalánský klub za čtyřiadvacetiletého pravého beka podle svého webu zaplatí čtyři miliony eur (111 milionů korun), částka může narůst o dalších 1,5 milionu podle počtu odehraných zápasů.

08:56

SPEKULACE. Italský deník Gazzzetta Dello Sport tvrdí, že Manchester United by se nakonec mohl s Juventusem dohodnout na transferu chilského záložníka Arturo Vidala.

PŘESTUP. Barcelona oznámila příchod další posily. Katalánský klub by měl brzy podepsat smlouvu s brazilským pravým obráncem Douglasem ze Sao Paula. 24letý bek by měl v týdnu projít zdravotními testy a poté podepsat pětiletý kontrakt. Hráč, který by měl stát 5,5 milionu eurio (154 milionů korun), by se mohl stát nástupcem krajana Dani Alvese.

8:31

SPEKULACE. Realu Madrid na účtu brzy přistane tučná suma za prodej Ángela Di Maríi (zhruba 2,1 miliardy korun) do Manchesteru United. Klub by do svých řad rád přivedl Kolumbijce Radamela Falcaa z Monaka.

08:24

SPEKULACE. Dalším útočníkem, kdo by v Arsenalu mohl nahradit zraněného Oliviera Girouda, je Edinson Cavani z PSG. Anglický klub je připraven utratit astronomických 50 milionů liber (1,8 miliardy korun).

ÚTERÝ 26. SRPNA
22:16

PŘESTUP. Obranu AS Řím posílí řecký reprezentant Kostas Manolas, který do italského klubu míří jako okamžitá náhrada za Maročana Mehdiho Benatiu. Římský celek s třiadvacetiletým fotbalistou uzavřel smlouvu na pět let. Olympiakosu Pireus za něho zaplatí odstupné 13 milionů eur (360,5 milionu korun), další dva může přidat na bonusech.

21:55

PŘESTUP. Kamerunský útočník Samuel Eto'o zůstává po odchodu z Chelsea v Premier League poté, co se dohodl na dvouleté smlouvě s Evertonem. Třiatřicetiletý fotbalista si může odbýt premiéru v novém působišti v sobotu pikantním duelem se svým předchozím zaměstnavatelem. VÍCE ZDE >>>

20:35

PŘESTUP. Argentinský záložník Ángel Di María už je hráčem Manchesteru United, jemuž se upsal na pět let. Z Realu Madrid přestoupil za 59,7 milionu liber. VÍCE ZDE >>>

18:30

PŘESTUP. Do Bayernu Mnichov přichází marocký obránce Mehdi Benatia z AS Řím. S německým mistrem podepíše po zdravotní prohlídce smlouvu na pět let. Podle italských médií Bayern za sedmadvacetiletého fotbalistu zaplatí 26 milionů eur (721 milionů korun), další čtyři miliony eur může římský celek získat dodatečně na bonusech. Bundesligový šampion se rozhodl posílit defenzivu po zranění Španěla Javiho Martíneze, který si v zápase o německý Superpohár s Dortmundem utrhl vaz v koleni. Bayernu bude chybět několik měsíců.

18:05

SPEKULACE. Český reprezentant Tomáš Sivok by mohl ještě před blížícím se koncem přestupního termínu změnit dres. „Má nabídky z Francie, Španělska a Itálie,“ řekl redakci iSport.cz jeho agent Jiří Müller. Elegantní stoper má sice v Besiktasi smlouvu do příštího roku, ale pro případné zájemce je k mání zdarma. Musejí však převzít jeho atronomický plat. „Tomáš má nabídky z Francie, Španělska a Itálie,“ uvedl hráčův agent Jiří Müller, aniž by jména klubů konkretizoval. Zahraniční servery nicméně Sivoka spojují s Bastií, Sevillou a FC Turín. VÍCE ZDE>>>

15:55

PŘESTUP. Vedení Jihlavy se rozhodlo zareagovat na špatný vstup do sezony angažováním dvou nových fotbalistů. Poslední celek první ligy získal ze Slovenska beninského záložníka Bella Babatoundea a Petera Šulka. Vysočina o tom informovala na svém webu. Bella přivedl v létě 2006 do Žiliny tehdejší trenér Pavel Vrba. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní záložník se postupem času vypracoval mezi opory týmu. Na podzim 2010 si zahrál i ve skupině Ligy mistrů a Chelsea dokonce dal gól na stadionu Stamford Bridge. Kariéru šestinásobného beninského reprezentanta loni na podzim přibrzdilo vážné zranění, po kterém se už do "áčka" Žiliny nevrátil. Šulek přichází z Myjavy, může nastupovat na kraji obrany a zálohy i ve středu hřiště. Pětadvacetiletý levonohý hráč také nastupoval za Banskou Bystrici, Dubnici a Žilinu. Ve slovenské lize odehrál téměř 150 utkání.

15:30

Anglický záložník Frank Lampard ukončil reprezentační kariéru. Šestatřicetiletý fotbalista odehrál za národní tým za patnáct let 106 zápasů a vstřelil 29 gólů. Naposledy v reprezentačním dresu nastoupil na mistrovství světa v Brazílii v závěrečném utkání ve skupině s Kostarikou, v němž vedl mužstvo jako kapitán. Po remíze 0:0 pro Angličany šampionát skončil.

11:00

PŘESTUP. Fotbalisté Hradce Králové získali posilu do útoku. Do týmu prvoligového nováčka přišel Pavel Šultes na půlroční hostování z Mladé Boleslavi. Hradec si od Šultesova angažování slibuje zvýšení produktivity. V dosavadních pěti ligových kolech dali "Votroci" jen dvě branky, obě až v posledním sobotním duelu se Slováckem (2:0).

9:15

JEDNÁNÍ. Záložník Realu Madrid Ángel di María míří do Manchesteru United. Jeho přestup, který zlomí anglický rekord, by mohl být oznámen dnes. Více ZDE.

9:00

SPEKULACE. Útočník Arsenalu Olivier Giroud bude kvůli zranění chybět minimálně tři měsíce a trenér Arséne Wenger tak hledá náhradu. Možní adepti na přestup do Arsenalu jsou Loic Rémy z QPR, Danny Welbeck z Manchesteru United a Samuel Eto´o. Kamerunec je sice volným hráčem, podle posledních zpráv má ale blízko přestupu do Evertonu.

8:50

SPEKULACE. Trenér Manchesteru United Louis van Gaal stále nevzdal snahu o získání záložníka Juventusu Arturo Vidala. Italskému klubu se chystá nabídnout 34 milionů liber (asi 1,2 miliardy korun). Ve hře je také částečná výměna, opačným směrem by mohl putovat útočník Javier Hernández.

8:40

JEDNÁNÍ. Útočník Samuel Eto´o, který je po konci v Chelsea volným hráčem, jedná o angažmá v Evertonu. Podle britských médií by mohl být představen jako nová posila již dnes.

8:30

Čerstvá posila Liverpoolu Mario Balotelli sledovala utkání svého nového klubu na půdě Manchesteru City na tribuně. Italský střelec přestoupil do týmu Brendana Rodgerse za 16 milionů liber (560 milionů korun).

PONDĚLÍ 25. SRPNA
21:20

PŘESTUP. Fotbalisty CSKA Moskva posílil zkušený finský záložník Roman Eremenko, který poslední tři roky strávil v konkurenční Kazani. V dosavadním působišti vypověděl sedmadvacetiletý hráč smlouvu, s čímž se vedení Rubinu nehodlá smířit a oznámilo, že se obrátí na FIFA.

18:15

PŘESTUP. Americký reprezentační záložník Jermaine Jones po dlouholetém působení v Evropě poprvé vyzkouší zámořskou MLS. Dvaatřicetiletý fotbalista se stal posilou New England Revolution. O rodáka z Frankfurtu nad Mohanem mělo zájem také Chicago Fire, ale los rozhodl o tom, že si Jones zahraje za mužstvo z Foxborough. Podle ESPN si za rok a půl vydělá 4,7 milionu dolarů (99 milionů korun).

18:14

PŘESTUP. Útočník Mario Balotelli přestoupil z AC Milán do Liverpoolu. Podle BBC zaplatil anglický tým za čtyřiadvacetiletého fotbalistu 16 milionů liber. Více ZDE>>>

8:38

SPEKULACE. Manažer Arsenalu Arsene Wenger se prý poptával po brazilském defenzivním záložníkovi Luizi Gustavovi (27), který hraje za Wolfsburg.

8:31

SPEKULACE. Fernando Torres prý nechce odejít z Chelsea, pokud nedostane vyplacený celosezonní plat, tedy 8,5 milionu liber (asi 295 milionů korun). Největší zájem o třicetiletého prakticky mlčícího kanonýra má prý AS Řím.

8:23

Sami Khedira prý odmítl nabídky z Premier League a porve se o místo v sestavě Realu. Ancelotti tedy pustí Di Maríu, Khediru už nikoliv. "Je tady šťastný a zůstává. Všechno se vyřešilo a on zůstává v Realu Madrid," prohlásil italský boss.

8:16

JEDNÁNÍ. Juventus jedná s Arsenalem o možném příchodu Lukase Podolskiho. Vítězové Serie A by si prý představovali roční hostování s opcí na případný přestup, Kanonýři by ale radši německého útočníka radši prodali rovnou.

8:00

JEDNÁNÍ. Real Madrid už se podle Skysports domluvil s Manchesterem United na přestupu Angela Di Maríi. 26letý Argentinec by měl dnes dorazit do Anglie a do konce týdne dotáhnout detaily smlouvy, aby mohl v sobotu nastoupit proti Burnley. Real chtěl prý za křídelníka 90 milionů eur (2,5 miliardy korun), United nabízeli 60, nakonec se ale dohodli na 80 milionech eur (2,2 miliardy korun). Což je v librách 63,9 milionů a možný rekord Premier League. Nejvíc dosud zaplatila před třemi roky Chelsea za Torrese - 50 milionů liber.

NEDĚLE 24. SRPNA
18:34

JEDNÁNÍ. Manchester United je blízko dohodě s Angelem Di Maríou. Argentinský záložník uvedl, že chce opustit Real Madrid, aby dostal víc herních příležitostí. Anglický klub je připravený zaplatit částku vyšší než 60 milionů euro (1,7 miliardy korun).

14:21

Jan Šimák. 35letý záložník, někdejší talent českého fotbalu a bývalý hráč Leverkusenu nebo Hannoveru, končí v druholigovém Táborsku. Minulé pondělí ukončily obě strany spolupráci po vzájemné dohodě. Důvodem mají být údajně zdravotní i rodinné problémy, které Šimáka v poslední době trápily. Více ZDE

13:07

JEDNÁNÍ. Německý reprezentant Lukas Podolski patrně opustí Arsenal. Od vedení klubu dostal svolení hledat si nové angažmá. Podle Bildu jsou mezi zájemci např. Galatasaray, Juventus, Wolfsburg nebo kluby z USA.

12:29

SPEKULACE. Český záložník Jaroslav Plašil údajně zvažuje nabídky z Itálie. Podle francouzského listu L'Equipe o něj projevily zájem Lazio Řím a Fiorentina. Kluby ze Serie A patrně zaujal během hostování v minulé sezoně v Catanii. Momentálně běží Plašilovi smlouva v Bordeaux, která bude platit ještě rok.

12:22

PŘESTUP. Fotbalista Ondřej Čelůstka se po odchodu z Trabzonsporu domluvil na smlouvě v Norimberku, kde bude hrát druhou ligu s Polákem, Petrákem a Pekhartem. Více ZDE.

9:30

Poté, co získali Maria Balotelliho z AC Milán, ztratili v Liverpoolu zájem o další možnou posilu Samuela Eto´a. 33letý kamerunský útočník, který naposledy působil v Chelsea, zůstává dál bez angažmá.

9:00

JEDNÁNÍ. Z argeninského fotbalisty Angela di Marii by se mohl stát nejdražší fotbalista v historii Premier League. Podle informací Sky Sports je Manchester United blízko k získání záložníka Realu Madrid. Za jeho přestup by zaplatil 56 milionů liber (1,9 miliardy korun). V novém působišti by měl obléct dres s číslem sedm, který nosily jiné legendy jako George Best, Eric Cantona, či David Beckham.

8:15

PŘESTUP. Levý obránce Benoit Tremoulinas míří do Sevilly. Španělský klub potvrdil, že se dohodl na transferu s jeho dosavadním zaměstnavatelem Dynamem Kyjev.

8:00

PŘESTUP. Řecký reprezentant Georgios Samaras opustil po šesti letech skotský Celtic a zamířil do Anglie, kde se upsal na dva roky West Bromwichi Albion.

SOBOTA 23. SRPNA
22:00

PŘESTUP. Pětadvacetiletý záložník Andreas Samaris přestoupil z Olympiakosu do Benfiky Lisabon, kde podepsal smlouvu na pět let.

18:13

Zkušený třicetiletý brankář Carlos Kameni prodloužil smlouvu ve španělské Malaze do léta 2018.

16:00

Slovenský záložník Peter Grajciar, bývalý hráč Slavie a Sparty by měl posílit druholigovou Vlašim.

12:50

HOSTOVÁNÍ. Nadějný brazilský stoper Wallace (19 let) zamířil na hostování ze Sportingu Braga do AS Monaco. 

PÁTEK 22. SRPNA
9:15

SPEKULACE. Velký boj se v Evropě pravděpodobně strhne o záložníka Realu Madrid Ángela di Maríu. Argentinec již klubu oznámil, že chce odejít. Velký zájem má PSG a Manchester United. Problémem je příliš vysoká přestupová částka. Real by nicméně mohl přistoupit na částečnou výměnu, jejíž součástí by byl záložník United Adnan Januzaj. To ale odmítá trenér Louis van Gaal.

9:00

JEDNÁNÍ. Tottenham Hotspur jedná s nováčkem Premier League QPR o příchodu útočníka Loic Remyho. Sedmadvacetiletý Francouz byl v minulých týdnech blízko přestupu do Liverpoolu, ale neprošel zdravotní prohlídkou. Tottenham nabízí 11 milionů liber (380 milionů korun).

8:45

SPEKULACE. Záložník Realu Madrid Sami Khedira odmítl prodloužit smlouvu, ta současná mu končí příští rok. Španělský klub se tak rozhodl německého mistra světa prodat. Velký zájem má dlouhodobě Arsenal a italská Fiorentina, nově se přidal i Manchester United.

8:30

SPEKULACE. AC Milán hledá náhradu za útočníka Maria Balotelliho, jehož přestup do Liverpoolu je podle všeho hotovou věcí. Italský celek si vyhlédl Javiera „Chicharita“ Hernándeze z Manchesteru United.

ČTVRTEK 21. SRPNA
16:30

Kdo uloví Di Maríu? V Realu zůstat nechce, potvrdil kouč Ancelotti
Ángel Di María už nechce hrát za Real Madrid. S vedením klubu se dohodl, že si najde nový klub. „Do konce srpna chce odejít, požádal nás o přestup,“ potvrdil trenér „bílého baletu“ Carlo Ancelotti. Hlavním důvodem je to, že Di María vypadl ze sestavy po příchodech Jamese Rodrígueze a Toniho Kroose. VÍCE ZDE

16:07

JEDNÁNÍ. Vedení AC Milán na oficiálních webových stránkách potvrdilo odchod Maria Balotelliho s tím, že se již rozloučil se spoluhráči a zaměstnanci klubu. Italský útočník v nejbližších hodinách posílí Liverpool.

13:59

JEDNÁNÍ. AS Řím projevilo zájem o španělského útočníka Fernanda Torrese a předložilo Chelsea nabídku. Ta zahrnuje nynějšího římského forvarda Mattia Destra.

13:53

JEDNÁNÍ. Trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti prozradil, že argentinský záložník Ángel Di María požádal klub o přestup. Pravděpodobně odejde i Sami Khedira, jenž odmítl v Realu pordloužit smlouvu.

12:48

Mario Balotelli se vrací do Anglie! Ještě dnes má posílit Liverpool
Blíží se velký comeback! Celá Anglie je na nohou řeší návrat Maria Balotelliho. Ještě dnes pravděpodobně posílí Liverpool, který je s vedením AC Milán v intenzivním kontaktu. „Tohle je můj poslední den v Miláně,“ připustil italský reprezentant pro italskou televizi Sky Italia. VÍCE ZDE

10:51

JEDNÁNÍ. Oficiální klubová stanice AC Milán potvrdila, že klub vyjednává s Liverpoolem o přestupu (či hostování) italského útočníka Maria Balotelliho.

9:09

JEDNÁNÍ. Jablonec se kvůli zranění Tomáše Juna snaží co nejrychleji dotáhnout přestup reprezentanta Turkmenistánu Ruslana Mingazova z lotyšského týmu Skonto Riga, který se měl na Střelnici objevit už při startu soutěže, ale transfer se nakonec zadrhl.

„S hráčem jsme na přestupu domluveni. V tuto chvíli se administrativně vyřizuje jeho pobyt v Čechách, to znamená pracovní povolení a s tím související záležitosti. Jakmile přiletí, což může být tento či až příští týden, připojí se k týmu,“ vysvětlil situaci tiskový mluvčí Jablonce Štěpán Hanuš.

8:43

SPEKULACE. Reprezentační brankář Petr Čech by mohl odejít podle britského deníku Mirror do bohatého klubu AS Monaco, který chce nabídnout Chelsea 10 milionů liber. Pro Čecha už má dokonce připravený lukrativní kontrakt na tři roky. Trenér José Mourinho údajně zvažuje, že uvolní Čecha na roční hostování, Monaco ale preferuje jedině permanentní přestup.
Real, Atlético, PSG... Seznam klubů, kam by Čech mohl zamířit – VÍCE ZDE.

8:20

SPEKULACE. Francouzská média pro změnu spojují Liverpool s kolumbijským útočníkem Radamelem Falcaem, kterého by rád trenér Brendan Rodgers získal na roční hostování s opcí. Půjčka kanonýra by liverpoolský klub stála téměř 15 milionů eur, k trvalému přestupu by došlo, až by Liverpool vyplatil Monaku dalších 45 milionů eur.

8:11

SPEKULACE. Liverpool ještě na přestupním poli nesložil zbraně a hodlá i nadále posilovat svůj kádr. Podle Daily Express připravuje šokující nabídku na bývalého záložníka Xabiho Alonsa (32), který momentálně působí v Realu Madrid.

1 2 3 4 5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud