31. srpna 2014 • 08:00

ONLINE: Souhrn fotbalových přestupů v Synot lize i zahraničí

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE. Uzávěrka přestupů je dnes o půlnoci!



15:50

Stahují se nad Kadlecem mračna? Frankfurt si pořídil dva nové útočníky
To není dobrá zpráva pro Václava Kadlece. Českému útočníkovi se v útoku Eintrachtu Frankfurt značně zvýšila konkurence. Vedení bundesligového klubu si pořídilo dva nové forvardy – na hostování přišel z Chelsea talentovaný Lucas Piazón a domluven je podle Bildu také příchod Nelsona Valdeze. Navíc nemusí být poslední… VÍCE ZDE 

13:45

PŘESTUP. Paraguayský fotbalista Nelson Haedo se podle Bildu po čtyřech letech vrací do bundesligy a v útoku Eintrachtu Frankfurt bude konkurentem českého reprezentanta Václava Kadlece. Třicetiletý Haedo v minulosti v Německu hrával za Brémy a Dortmund.

12:50

SPEKULACE. Real Madrid nepřestal usilovat o kolumbijského útočníka Radamela Falcaa. Monaku nabízí 12,5 milionů eur za roční hostování s opcí na permanentní přestup. Ten by pak vyšel na 33 milionů eur.

12:45

JEDNÁNÍ. Atlético Madrid našlo společnou řeč s Realem Sociedad, odkud chce koupit francouzského záložníka Antoineho Griezmanna. Podle španělského deníku AS zapltí 30 milionů eur.

12:38

JEDNÁNÍ. Belgický útočník Romelu Lukaku v Chelsea nezůstane. Londýnský klub se údajně dohodl na transferu s bundesligovým Wolfsburgem. Samotný hráč by však preferoval návrat do Evertonu, kde v minulé sezoně hostoval.

12:30

PŘESTUP. Arsenal získal nového brankáře, z francouzského Nice přichází David Ospina. Londýnský klub za něj zaplatil podle britských médií 3 miliony liber. Ospina podepsal smlouvu na pět let. "David je vynikající brankář, má zkušenosti a chytal skvěle za Nice i reprezentaci Kolumbie. Pro náš tým bude jednoznačnou posilou,"prohlásil trenér Arséne Wenger. 

12:04

JEDNÁNÍ. West Ham předložil nabídku kamerunského útočníkovi Samuelu Eto'ovi (33 let), který je po skončení smlouvy v Chelsea volným hráčem.

10:45

SPEKULACE. Inter Milán údajně zvažuje obchod s Manchesterem United, odkud by mohl získat útočníka Javier Hernándeze za záložníka Fredyho Guarína. Informuje o tom Daily Star.

8:50

Nejen nakupovat nové hvězdy, ale dát i důvěru těm stávajícím. V Manchesteru City před novou sezonou nabídnou nové smlouvě hned třem z nich. Prodloužit kontrakt by měl nejlepší střelec týmu z uplynulé sezony Sergio Agüero. Stejnou nabídku dostane útočník Edin Džeko, který byl loni blízko k odchodu z klubu kvůli slabé vytíženosti. A dostat by se mělo i na brankáře Joe Harta, přestože se anglický reprezentant ocitl v minulém ročníku ocitl kvůli nevyrovnaným výkonům na lavičce.

SOBOTA 26. ČERVENCE
16:00

SPEKULACE. Záložník Realu Sociedad Antoine Griezmann má blízko přestupu do Atlética Madrid. Úřadující mistr španělské ligy by měl za francouzského reprezentanta zaplatit kolem 25 milionů eur (690 milionů korun)

15:50

JEDNÁNÍ. Trenér Manchesteru United Louis van Gaal přiznal, že má zájem o nizozemského záložníka AS Řím Kevina Strootmana, který ještě doléčuje zranění. Strootman se tak přidal na řadu nizozemských reprezentantů, o které má bývalý trenér tamní reprezentace zájem.

15:40

Šéf AC Milán Adriano Galliani oznámil, že budoucnost útočníka Maria Balotelliho je skoro vyřešená. „Mario zůstane na 99,9% v AC,“ řekl Galliani navzdory všem spekulacím o hráčově odchodu.

15:15

JEDNÁNÍ. Arsenal již dlouho usiluje o záložníka Realu Madrid Samiho Khediru. Problémem ovšem byly vysoké finanční požadavky čerstvého mistra světa. Trenér Arséne Wenger je nyní připraven německému hráči nabídnout 9 milionů eur (250 milionů korun) ročně.

15:00

SPEKULACE. Útočník Monaka Radamel Falcao by přeci jen mohl zamířit do Realu Madrid. Podle španělských deníků přijde Kolumbijec do madridského klubu na hostování za neobvykle vysokých 12 milionů eur (330 milionů korun). Za dalších 33 milionů eur (asi 900 milionů korun) by ho Real mohl po sezoně koupit.

PÁTEK 25. ČERVENCE
22.25

PŘESTUP. Gólman brazilských fotbalistů na mistrovství světa Julio César se vrací do anglické ligy, kde by měl znovu působit v Queens Park Rangers, odkud v únoru odešel na hostování do Toronta. Zájem o něj však mají další kluby v čele s Benficou Lisabon.

21:24

PŘESTUP. Benfica Lisabon získala z Manchesteru United portugalského fotbalistu Bebého. Zaplatila za něj tři miliony eur (asi 82 milionů korun), tedy ani ne polovinu toho, co Manchester do Bebého investoval před čtyřmi lety, kdy ho přivedl jako velký talent z Vitórie Guimaraes.

20:32

PŘESTUP. Fotbalisté Teplic získali těsně před startem sezony posilu do útoku. Severočeský klub dnes oficiálně dotáhl příchod konžského útočníka Ulricha Kapolonga, který naposledy působil v ázerbájdžánském Karabachu. V Teplicích uspěl na testech.

18:30

PŘESTUP. Didier Drogba už opět patří Chelsea! Dnes s klubem podepsal roční smlouvu. "Nebylo to těžké rozhodnutí. Nemohl jsem zahodit příležitost znovu spolupracovat s Josem. Každý, že mám k tomuhle klubu zvláštní vztah a stále je to pro mě něco jako domov," prohlásil útočník.

16:05

HOSTOVÁNÍ. Argentinec Roberto Pereyra se stal novou posilou Juventusu Turín. Přichází na roční hostování z Udine za 1,5 milionu eur. V dohodě je i opce na přestup za 14 milionů.

11:19

POTVRZENO: Chorvatský útočník Mario Mandžukič už byl oficiálně představen jako posila Atlétika Madrid. Bývalý hráč Bayernu Mnichov prohlásil, že je šťastný z toho, že bude hrát pod trenérem Diegem Simeonem. Bavit se však nechtěl o svém předchozím trenérovi Pepu Guardiolovi. „Nechci se o něm bavit, nyní jsem v Atlétiku, chci trénovat a vyhrávat,“ a to samé platilo o srovnání mezi ním a Diegem Costou.“Costa je Costa, já jsem Mandžukič,“ zakončil debatu Chorvat.

9:25

SPEKULACE. Ofenzivní záložník PSV Memphis Depay by mohl v následujících dnech posílit Manchester United. O objev letošního MS v Brazílii má zájem nový trenér United a Depayův krajan Louis van Gaal. Dvacetiletý hráč ale není jediný Nizozemec, jež by mohl anglický celek posílit. Spekuluje se také o příchodu obránců Daleyho Blinda či Stefana de Vrije.

9:15

JEDNÁNÍ. Trenér Chelsea José Mourinho přiznal, že uvažuje o příchodu Didiera Drogby. Legendární útočník londýnského klubu je nyní volný. Spekuluje se, že by strávil jeden rok v pozici hráče a poté se přesunul do managementu klubu. „Přemýšlíme o tom. Chceme vyhrávat trofeje a Didier je stále jedním z nejlepších útočníků,“ řekl Mourinho.

9:05

PŘESTUP. Levý obránce či záložník Eliseu přestupuje ze španělské Málagy do Benficy. Portugalský celek příchod třicetiletého obránce potvrdil na svých internetových stránkách.

9:00

SPEKULACE. O obránce Arsenalu Thomase Vermaelena se kromě Manchesteru United nově zajímá také Barcelona. Belgický stoper odmítl v Arsenalu podepsat novou smlouvu a přáním odejít se netají. Londýnský klub ovšem žádá za hráče aspoň 15 milionů eur (411 milionů korun).

8:45

SPEKULACE. Brankář Realu Madrid Iker Casillas by se mohl stát spoluhráčem Tomáše Rosického v Arsenalu! Podle španělských médií je legendární brankář madridského klubu blízko podpisu. Sám Arséne Wenger před pár dny přiznal, že brankáře určitě přivede. Dohodnutý už měl být ovšem příchod David Ospiny z Nice.

8:30

Záložník Juventusu Turín Arturo Vidal neposílí Manchester United, který o něj má velký zájem. „Ještě jsem s trenérem Allegrim nemluvil, ale do Manchesteru nejdu,“ oznámil chilský hráč novinářům. Anglický celek se tak musí poohlédnout jinde.

ČTVRTEK 24. ČERVENCE
20:20

SPEKULACE. Obránce Interu Milán Nemanja Vidič radí svému zaměstnavateli, aby do týmu přivedl jeho nedávného spoluhráče z Manchesteru United útočníka Javiera Hernandeze. „Chicharito by byl skvělou posilou pro každý klub a my bychom ho rádi měli,“ nechal se slyšet srbský stoper.

20:10

HOSTOVÁNÍ. AS Řím přivedl velkou posilu do defenzivy. Z Cagliari, které od nové sezony trénuje český kouč Zdeněk Zeman, přichází na roční hostování s opcí stoper Davide Astori. Dohodu potvrdily oficiální internetové stránky Cagliari.

20:00

SPEKULACE. Arsenal má podle britských médií zájem o hráče Manchesteru United Naniho. Přestupová částka by se měla pohybovat kolem 9 milionů liber (309 milionů korun). O sedmadvacetileté křídlo má ovšem zájem i Juventus a AC Milán.

18:10

PŘESTUP. Swansea získala ekvádorského fotbalového reprezentanta Jeffersona Montera, který podepsal s dvanáctým celkem uplynulého ročníku anglické ligy čtyřletou smlouvu. Montero dosud hrál v Mexiku za Moreliu, evropský fotbal zná z působení ve španělských klubech Villarrealu, Levante a Betisu Sevilla.

17:50

PŘESTUP. Pražská Sparta získala nastálo záložníka Kamila Vacka. Sedmadvacetiletý fotbalista v minulé sezoně na Letné hostoval z Chieva Verona, úřadující mistr uplatnil opci. Více ZDE.

17:30

PŘESTUP. Anglický záložník Frank Lampard, jenž po uplynulé sezoně skončil v Chelsea, bude hrát v severoamerické lize MLS. Šestatřicetiletý fotbalista podepsal smlouvu s nováčkem soutěže New Yorkem City FC, který už dříve získal španělského rekordmana v počtu reprezentačních branek Davida Villu.

Lampard strávil v Chelsea 13 let, během nichž získal tři ligové tituly a vyhrál Ligu mistrů i Evropskou ligu. Za reprezentaci nastoupil ve 106 zápasech, na letošním MS si zahrál jen na závěr základní skupiny proti Kostarice, když už bylo o vyřazení Angličanů jasno. Zatím nemá plán, co bude dělat do začátku příští sezony, která jeho novému týmu začne v únoru.

15:50

HOSTOVÁNÍ. Český útočník Václav Kadlec bude mít v ofenzivě Eintrachtu Frankfurt velkou konkurenci. Do německého klubu zamířil talentovaný forvard londýnské Chelsea Lucas Piazon. Ve Frankfurtu bude rok hostovat.

12:26

PŘESTUP. Spoluhráčem českých fotbalistů Marka Suchého a Tomáše Vaclíka v Basileji bude bývalý argentinský reprezentant Walter Samuel. Šestatřicetiletý obránce podepsal se švýcarským mistrem roční smlouvu.

9:30

HOSTOVÁNÍ. Záložník pražské Slavie Štěpán Koreš bude na podzim hostovat v týmu nováčka Synot ligy Českých Budějovic.

8:22

SPEKULACE. Nováček anglické ligy QPR se snaží získat bývalého útočníka Chelsea Samuela Eto'oa. Agent 34letého hráče už letí do Londýna vyjednávat.

8:15

HOSTOVÁNÍ. Dvaadvacetiletý reprezentační obránce Pobřeží slonoviny Serge Aurier z Toulouse bude v příští sezoně hostovat v Paris St. Germain, který získal i opci na případný permanenstní přestup.

8:08

PŘESTUP. Tottenham Hotspur potvrdil příchody brankáře Michela Vorma a obránce Bena Daviese ze Swansea. První podepsal čtyřletou smlouvu, druhý na pět let. Opačnou cestou zamířil Gylfi Sigurdsson.

8:00

HOSTOVÁNÍ. Třiadvacetiletý záložník Benfiky Lisabon Rodrigo Moreno Machado zamířil na roční hostování do španělské Valencie.

STŘEDA 23. ČERVENCE
21:58

Bývalý trenér brazilské reprezentace Vanderlei Luxemburgo, jenž byl po rezignaci Luise Felipeho Scolariho jedním z uchazečů o místo u národního týmu, se stal novým koučem fotbalistů Flamenga. Do klubu se vrací už počtvrté a na lavičce nahradí Neye Franca, který byl propuštěn poté, co mužstvo pod jeho vedením získalo v úvodních 11 ligových kolech jen sedm bodů.

Luxemburgo, jenž v minulosti vedl mimo jiné i Real Madrid, naposledy trénoval v minulém roce Fluminense, rivala Flamenga. Po mistrovství světa, po němž odstoupil reprezentační trenér Scolari, patřil do širšího okruhu kandidátů na uvolněné místo. Přednost ale nakonec dostal bývalý kapitán národního týmu Dunga.

16:38

PŘESTUP. Alžírský reprezentační záložník Jasín Brahímí bude od nadcházející sezony oblékat dres Porta. Čtyřiadvacetiletý rodák z Paříže, jehož gól pomohl Alžírsku na letošním mistrovství světa v Brazílii poprvé v historii do vyřazovací části, podepsal s třetím týmem uplynulé sezony portugalské ligy smlouvu na pět let. Porto za talentovaného mladíka zaplatí španělské Granadě 6,5 milionu eur. Ve smlouvě s Brahímím vedení klubu zakotvilo vysoké odstupné, v případě předčasného odchodu bude muset zájemce o jeho služby zaplatit 50 milionů eur.

12:51

PŘESTUP. Barcelony posílil francouzský obránce Jérémy Mathieu z Valencie. Katalánský klub na svém webu potvrdil, že za třicetiletého beka či stopera zaplatí 20 milionů eur (asi 550 milionů korun), což byla výstupní klauzule v jeho smlouvě. Ta nová bude činit 50 milionů eur (asi 1,4 miliardy korun).

9:27

Tvrdé jednání o nejdražším fotbalovém kontraktu planety mohlo dopadnout úplně jinak. Lionel Messi, který na jaře prodloužil vylepšenou smlouvu v Barceloně, uvažoval o přesunu do Anglie. Podle španělského serveru vozpopuli.com sondoval u svého kamaráda a bývalého spoluhráče Ceska Fábregase situaci v Arsenalu. V šatně tak mohl sedět s kapitánem české reprezentace Tomášem Rosickým! Více ZDE

8:21

SPEKULACE. Manchester City sonduje situaci okolo hvězdy Realu Madrid Iska. Španělský záložník poté, co klub získal Jamese Rodrígueze, nemusí dostávat tolik prostoru a Real by ho mohl uvolnit.

8:15

SPEKULACE. Inter Milán by rád získal útočníka Manchesteru United Javiera Hernandeze (26). Mexického reprezentanta si italský klub vyhlédl poté, co Manchester City odmítl pustit Stevana Jovetiče (24).

8:05

SPEKULACE. Arsenal je velmi blízko přestupu portugalského křídelníka Naniho. 27letý hráč Manchesteru United by měl posílit útočnou fázi "Gunners", londýnský klub zaplatí devět milionů liber (315 milionů korun).

7:41

JEDNÁNÍ. Devatenáctiletý útočník Belgie Divock Origi je na cestě do USA, aby dokončil svůj přestup do Liverpoolu. Anglický klub zaplatí 10 milionů liber (350 milionů korun) s tím, že talentovaný mladík zůstane nadcházející sezonu ještě v Lille, svém současnému klubu.

ÚTERÝ 22. ČERVENCE
21:00

Real Madrid představil fanouškům novou posilu Jamese Rodrígueze. 

19:35

PŘESTUP. Španělský útočník Bojan Krkic bude hrát anglickou fotbalovou ligu za Stoke City. Třiadvacetiletý hráč Barcelony, někdejší velký příslib, podepsal smlouvu na čtyři roky.

Krkic si poprvé zahrál za barcelonský A-tým v 17 letech, krátce nato se objevil i v reprezentaci. Za Barcelonu nastřílel ve 104 ligových zápasech 26 branek, posléze odešel do AS Řím a AC Milán. Poslední sezonu strávil v Ajaxu Amsterodam, nyní bude patřit mezi svěřence trenéra Marka Hughese.

18:55

PŘESTUP. Nováček anglické ligy QPR získal z Cardiffu stopera Stevena Caulkera za 8 milionů liber. Podepsal čtyřletý kontrakt.

18:23

PŘESTUP. Argentinský útočník Leonardo Ulloa se stal nejdražší posilou v klubové historii nováčka anglické fotbalové ligy Leicesteru City. Jeho vedení za sedmadvacetiletého střelce druholigového Brightonu zaplatilo osm milionů liber (278 milionů korun) a další dva miliony může podle agentury Reuters ještě přidat podle toho, kolik zápasů Ulloa odehraje.

17:21

Kolo přestupového trhu se po skončení MS v Brazílii začíná pořádně roztáčet. Kluby větrají kádry, před startem sezony dochází k přesunům u největších světových klubů. James, Kroos, Suárez, Costa, Fábregas,... Kdo ze světových hráčů se stane hvězdou v novém klubu? Nabízíme detailnější pohled do čtyř velkoklubů, kde probíhají největší změny. Více ZDE

14:48

PŘESTUP. James Rodríguez, nejlepší střelec světového šampionátu v Brazílii, se stal hráčem Realu Madrid! Kolumbijský ofenzivní záložník přestoupil z francouzského Monaka, v Madridu už absolvoval zdravotní testy. Odpoledne transfer oznámily oba kluby na svých internetových stránkách. Večer se španělským celkem podepíše šestiletý kontrakt. Přichystaný je pro něj dres s posvátným číslem deset. Více ZDE

13:35

Tenhle obchod už nic nezastaví. James Rodríguez, nejlepší střelec světového šampionátu v Brazílii, se stane hráčem Realu Madrid! Kolumbijský ofenzivní záložník už v Madridu absolvoval zdravotní testy, večer by měl podepsat šestiletý kontrakt. Přichystaný je pro něj dres s posvátným číslem deset. Více ZDE

11:29

Fotbalisté Slavie získali další zahraniční posilu. Na roční hostování z Jablonce přichází srbský záložník Vukadin Vukadinovič. Jablonecký klub o tom informoval na svém webu. Třiadvacetiletý Vukadinovič byl ve Slavii během léta na testech a uspěl. Nastoupil do tří zápasů a proti Vlašimi byl dokonce jediným střelcem zápasu. V první lize odehrál srbský fotbalista 10 zápasů a vstřelil jednu branku. V Česku začínal v druholigovém Táborsku stejně jako jeho mladší bratr Miljan, který je nyní v Mladé Boleslavi.

10:28

Arsenal nejspíš nevyjde příchod Sami Khediry z Realu Madrid. Londýnský klub ale stále shání jednoho defenzivního záložníka.

09:41

JEDNÁNÍ. Nový americký klub New York City doufá, že tento týden podepíše Franka Lamparda. Legendární záložník Chelsea by se měl připojit ke Xavimu, který přijde z Barcelony.

8:53

PŘESTUP. Hradce Králové posílil střední záložník Matěj Kotiš, který přichází na roční hostování s opcí z druholigového Varnsdorfu. O devětadvacetiletého kreativního hráče měl nováček nejvyšší soutěže zájem od začátku přípravného období.

8:41

SPEKULACE. Manchester City uvažuje o nabídce pro Didiera Drogbu. Zkušený útočník, který by se měl vrátit jako hrající asistent trenéra do Chelsea, by se mistrovskému celku hodil kvůli tomu, že se zranil Alvaro Negredo. Legendární reprezentant z Pobřeží slonoviny by se měl rozhodnout do konce tohoto týdne. 

8:21

JEDNÁNÍ. Manchester United by rád získal nizozemského obráce Daleyho Blinda. 24letý univerzál, který pod Luisem van Gaalem odehrál velmi dobré mistrovství světa, by mohl na levé straně nahradit Patrice Evru, který zamířil do Juventusu. United Ajaxu nabízejí 17 milionů liber (595 milionů korun).

8:12

JEDNÁNÍ. Barcelona podle serveru goal.com dospěla k dohodě s Valencií a dnes oznámí příchod francouzského obránce Jeremy Mathieuho. Třicetiletý stoper by v sestavě měl nahradit Carlese Puyola, stal by se pátou letní posilou Barcelony (Ter Stegen, Claudio Bravo, Ivan Rakitič a Luis Suárez).

8:04

Během dneška by měl Real Madrid oficiálně potvrdit příchod Jamese Rodrígueze z Monaka. Nejlepší střelec MS by měl klub stát 80 milionů eur (zhruba 2,1 miliardy korun). Kolumbijský útočník se stane po Toni Kroosovi druhou výraznou posilou Realu letošního léta.

PONDĚLÍ 21. ČERVENCE
20:24

PŘESTUP. Slavia těsně před startem Synot ligy zveřejnila jméno další nové tváře. Pokud dobře dopadnou zdravotní testy, klub podepíše tříletou smlouvu s argentinským záložníkem Aldo Baézem. Šikovný středopolař přijde ze slovenského Trenčína.

19:46

Zdravotní problémy zřejmě ustoupili a velkého bojovníka to znovu táhne na hřiště. David Jarolím, který na začátku července ukončil profesionální kariéru, se vrací do Mladé Boleslavi. Dohodl se s vedením středočeského klubu na tom, že bude působit v managementu. Nevyloučil ani možný návrat na trávník, dokonce začne trénovat s mužstvem. Informaci přinesl server tn.cz. Více ZDE

17:53

PŘESTUP. Patrice Evra přestoupil z Manchesteru United do Juventusu. Italský mistr zaplatí za obránce, který přitom v květnu prodloužil v anglickém klubu smlouvu, 1,2 milionu liber (41,6 milionu korun). Dalších 300.000 liber doplatí v případě, že se kvalifikuje do Ligy mistrů 2015/16. V Juventusu nyní získal smlouvu na dva roky.

11:15

PŘESTUP. Francouzský fotbalový reprezentant Mathieu Valbuena přestoupil z Marseille do Dynama Moskva. Ruský klub za devětadvacetiletého záložníka podle agentury ITAR-TASS zaplatí zhruba sedm milionů eur (asi 192 milionů korun).

9:15

Honduraský fotbalista Wilson Palacios v létě neodejde z anglického Stoke do Kataru. Tamní Qatar Sports Club informoval, že devětadvacetiletý záložník neprošel vstupní zdravotní prohlídkou.

8:20

JEDNÁNÍ. Blázinec kolem Jamese Rodrígueze pokračuje. Podle španělského deníku AS už je jeho příchod do Realu Madrid konečně definitivní a nejpozději do středy by měl Kolumbijec podepsat smlouvu. Monako by mělo dostat 80 milionů eur (2,2 miliardy korun). Jako bonus chtělo získat ještě brankáře Diega Lopeze, jenže tomu se do Francie nechtělo...

8:25

SPEKULACE. Podle španělské verze Eurosportu Chelsea a Atlético Madrid jednají o přestupu Fernanda Torrese. Jediné, na čem obchod zatím vázne, je prý cena. Blues chtějí za střelecky neproduktivního Španěla 13 milionů liber (450 milionů korun), nicméně Atlético by cenu ještě rádo snížilo. Španělský reprezentant přitom do Londýna přišel v lednu 2011 za 50 milionů liber. Ve 172 zápasech dal jen 45 gólů.

8:33

SPEKULACE. Barcelona by prý ráda přivedla mladého nadějného brazilského obránce Rodriga Caia za Sao Paula. Za ním se byl podívat technický sekretář klubu Albert Valentin a tak ho nadchl, že i když v tuhle chvíli Barcelona potřebuje nějakého zkušenějšího obránce, rád by prý mladý objev přivedl aspoň do B týmu, kde už má mladého Chorvata Haliloviče. Okamžitými posilami do obrany by se pak podle deníku AS mohli stát Nizozemec Daley Blind a německý mistr světa Mats Hummels.

7:00

JEDNÁNÍ. Slovenský obránce Jaroslav Machovec by se mohl stát jednou z dalších posil pražské Slavie. Machovec se z pozice beka podílel v minulé sezoně na postupu Jihočechů devíti góly. VÍCE ZDE

NEDĚLE 20. ČERVENCE
22:30

SPEKULACE. Artsenal je podle britských médií velmi blízko k podpisu Maria Balotelliho. Italský reprezentant a někdejší útočník Manchesteru City by měl stát 15,8 milionu liber (903 milionů korun).

22:20

JEDNÁNÍ. AC Milán se stále zajímá o Naniho z Manchesteru United. Italský klub ale za portugalské křídlo nechce dát požadovaných 11 milionů liber (385 milionů korun).

22:11

Barcelona usilovně shání posily do zadních řad. Z Tottenhamu chce podle britského talkSPORT belgického stopera Jana Verthongena (27), druhým obráncem by mohl být nizozemský univerzál z Ajaxu Daley Blind.

20:57

SPEKULACE. Nejspíš velmi brzy otevře dveře do šatny tam, kde to nejvíc miluje. Fotbalový kanonýr Didier Drogba se podle francouzského sportovního deníku L'Equipe v létě vrátí do Chelsea, kde zářil v letech 2004 až 2012. Šestatřicetiletému reprezentantovi Pobřeží slonoviny po minulé sezoně vypršela smlouva s Galatasarayem Istanbul a může přijít jako volný hráč. Více ZDE

18:09

JEDNÁNÍ. Ofenzivní záložník Monaka James Rodríguez je blízko přestupu do Realu Madrid. Kolumbijec dnes přiletěl do Madridu, dokonce se už prodávají dresy s jeho jménem. Více ZDE.

15:28

Slovenský fotbalový reprezentant Róbert Mak opouští po čtyřech letech Norimberk a bude hrát za PAOK Soluň. V řeckém klubu podepsal třiadvacetiletý záložník tříletou smlouvu.

12:20

SPEKULACE. Anglický Everton chce za každou cenu získat útočníka Chelsea Romelu Lukakua. Za mladého kanonýra, který v klubu minulou sezonu hostoval, je ochoten nabádnout až 20 milionů liber (692 milionů korun). Proti se ale postavil trenér „Blues“ José Mourinho.

12:15

SPEKULACE. Manchester United připravuje nabídku za obránce Feyenoordu Stefana de Vrije. Talentovaný fotbalista zaujal v dresu Nizozemska na MS v Brazílii a trenér Louis van Gaal by ho rád přetáhl do Anglie. Přestupová částka by se měla pohybovat kolem 12,5 milionů eur (342 milionů korun).

12:10

PŘESTUP. Záložník Realu Madrid Casemiro odchází na roční hostování s opcí do FC Porta. Mladý Brazilec toho v minulé sezoně za madridský klub příliš neodehrál a vzhledem k velké konkurenci je jeho hostování logickým vyústěním.

SOBOTA 19. ČERVENCE
21:00

Novým trenérem alžírské fotbalové reprezentace byl dnes jmenován Francouz Christian Gourcuff. Devětapadesátiletý kouč nahradí Vahida Halilhodžiče, který po světovém šampionátu odešel na lavičku tureckého Trabzonsporu.

12:25

SPEKULACE. Ačkoliv José Mourinho prohlásil, že Chelsea už další posily nakupovat nebude, podle britského Daily Star jednají Blues s Atlétikem Madrid o po Filipe Luisovi o dalším brazilském obránci Joao Mirandovi. Španělskému mistrovi prý Chelsea nabízí 20 milionů liber.

12:20

PŘESTUP. Sunderland se dohodl s Liverpoolem na přestupu Fabia Boriniho. Za útočníka, který už v minulé sezoně v Sunderlandu hostoval, zaplatí 14 milionů liber.

11:56

JEDNÁNÍ. Horkým kandidátem na místo trenéra brazilské fotbalové reprezentace je podle médií bývalý reprezentační kapitán Carlos Dunga. Někdejší defenzivní záložník, jenž už Brazílii trénoval v letech 2006 až 2010, podle informací agentury Reuters intenzivně jedná se svazem. Ten by chtěl otázku nástupce Luize Felipeho Scolariho vyřešit do úterý. Více ZDE.

11:50

Chorvatský fotbalový brankář Stipe Pletikosa ukončil reprezentační kariéru. Pětatřicetiletý gólman, jenž s národním týmem vypadl na mistrovství světa v Brazílii v základní skupině, odchytal v chorvatském dresu 114 zápasů.

PÁTEK 18. ČERVENCE
1 2 3 4 5 6 7 8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud