31. srpna 2014 • 08:00

ONLINE: Souhrn fotbalových přestupů v Synot lize i zahraničí

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE. Uzávěrka přestupů je dnes o půlnoci!



15:12

PŘESTUP. Kapitán ruské fotbalové reprezentace Roman Širokov bude hrát za Spartak Moskva. Třiatřicetiletý záložník, který přišel o nedávné mistrovství světa kvůli zranění achillovky, podle agentury Reuters podepsal smlouvu na dva roky s opcí.

15:01

JEDNÁNÍ. Transfer útočníka Álvara Moraty z Realu Madrid do Juventusu je prý dohodnutý. Podle italského deníku La Gazzetta dello Sport chybí přestupu už jen oficiální potvrzení. Real by měl vyinkasovat za Moratu 18 milionů eur.

14:34

PŘESTUP. Zkušený útočník Fabio Quagliarella přestoupil z Juventusu do FC Turín za 3,5 milionu eur. S novým klubem podepsal smlouvu na tři roky.

14:17

Do Barcelony by mohl zamířil obránce Jéremy Mathieu. Dnes veřejně požádal vedení Valencie, aby mu umožnilo zahájit s katalánským klubem jednání. Tím dal jasně najevo, že chce do Barcelony přestoupit co nejdřív.

13:07

Real buduje DREAM TEAM. Přišel Kroos, teď ještě James a Falcao!
Barcelona se chlubí, že v nové sezoně vytvoří nejnebezpečnější útočnou trojici Suárez – Messi – Neymar. Jenže v Realu Madrid budují SUPER-mančaft. Příchody německého záložníka Toniho Kroose a brankáře Keylora Navase byly jenom začátek. Další na řadě mají být James Rodríguez, nejlepší střelec MS, a jeho krajan a gólový zabiják Radamel Falcao. VÍCE ZDE 

13:05

Yaya Touré zastavil všechny spekulace o svém odchodu dnešním vyjádřením. "Rozhodně zůstávám v Manchesteru City. Chci tu být nejdéle, jak jen bude možné," prohlásil pro skysports.com hvězdný záložník.

10:45

PŘESTUP. Nováček ligy Dynamo České Budějovice hlásí hvězdnou posilu: Jiřího Kladrubského! "Dynamo mi v mojí situaci podalo pomocnou ruku a moc si toho vážím. Mojí největší současnou motivací bude vrátit se zpět na fotbalové trávníky a pomoci klubu v ligových bojích," řekl pro klubový web osmadvacetiletý fotbalista.

„S Jirkou jsem v kontaktu již delší dobu a víceméně jsme byli domluveni, že když postoupíme, tak k nám půjde. Máme domluvu, že pokud se dostane do top formy a bude o něj například v zahraničí zájem, tak ho uvolníme s tím, že se poté k nám zase vrátí. Jirka chce v tuto chvíli pomoci nám a my chceme pomoci jemu," řekl sportovní manažer Martin Vozábal.

Kladrubský je českobudějovickým odchovancem, do klubu se vrací po osmi letech. Nejprve přestoupil do Sparty, pak do Slovanu Bratislava. Nyní se po operaci kolena pomalu vrací zpět do tréninkového procesu a zřejmě na začátku září bude trenérům k dispozici. 

9:42

SPEKULACE. Italský deník Tuttosport tvrdí, že Juventus lanaří do svého týmu útočníka Chelsea Romelu Lukaka, který v minulé sezoně hostoval v Evertonu. Turínský velkoklub by rád získal belgického forvarda na roční hostování.

8:31

Španělský defenzivní záložník Oriol Romeu (23 let) překvapivě prodloužil smlouvu v londýnské Chelsea o tři roky, tedy do léta 2017. V poslední sezoně hostoval ve Valencii.

8:08

JEDNÁNÍ. Podle francouzské stránky RMC Sport je přestup Jamese Rodrígueze z AS Monaco do Realu Madrid jen otázka několika hodin či dní. Kolumbijský reprezentant a nejlepší střelec MS má podepsat s Realem kontrakt na pět let. Vydělá si až 8 milionů eur za rok.

8:03

SPEKULACE. Po příchodu útočníka Luise Suáreze se nyní chce Barcelona zaměřit na posílení obrany. Katalánský deník Sport tvrdí, že zvažuje nabídky na Matse Hummelse (Borussia Dortmund) a Daleyho Blinda (Ajax).

8:00

SPEKULACE. Britský deník Star tvrdí, že záložník Manchesteru City Yaya Touré odmítl přestup k městskému rivalovi Manchesteru United. Kvůli své nespokojenosti s jednáním vedení klubu údajně preferuje odchod z Anglie a doufá v nabídku od PSG. Pokud by "citizens" opustil, klub jej zřejmě nahradí dvacetiletým talentem Rossem Barkleym z Evertonu.

ČTVRTEK 17. ČERVENCE
22:15

PŘESTUP. Queens Park Rangers oficiálně potvrdil příchod zkušeného stopera Ria Ferdinanda, kterému skončila smlouva v Manchesteru United a byl volným hráčem. S nováčkem Premier League podepsal smlouvu na jeden rok. "Měl jsem nabídky z celého světa. Mohl jsem jít za teplem a sluníčkem. Ale chtěl jsem zůstat v Anglii. Přestup do QPR není o penězích, vybíral jsem si z více lukrativních nabídek," řekl Ferdinand.

20:30

Londýnský Arsenal získal francouzského obránce Mathieua Debuchyho jako druhou velkou posilu po chilském útočníkovi Alexisu Sánchezovi z Barcelony. Za hráče, který pomohl Francii do čtvrtfinále MS, zaplatil Newcastlu dvanáct milionů liber, tedy více než 416 milionů korun.

19:14

PŘESTUP. Čtyřiadvacetiletý obránce Daryl Janmaat, který zazářil v reprezentačním dresu Nizozemska na MS, opustil Feyenoord a přestoupil do Newcastlu United. Smlouvu podepsal na šest let. V klubu nahradí Mathieu Debuchyho, jenž dnes definitivně zrealizoval svůj přestup do Arsenalu za 12 milionů liber.

17:18

HOSTOVÁNÍ. Španělský univerzál Michu opouští Swansea a míří na roční hostování do Neapole. Informaci potvrdil majitel italského klubu.

14:50

Bulharský fotbalista Martin Petrov ukončil v 35 letech kariéru. Někdejší útočník Manchesteru City, Atlética Madrid či Wolfsburgu se před poslední sezonou vrátil do vlasti a nastupoval za CSKA Sofia.

13:03

Hned ve chvíli, co se Louis van Gaal ujal vlády v Manchesteru United, naplánoval okamžitou čistku. Z mančaftu, který pod Davidem Moyesem skončil loni až na 7. místě, by mělo odejít až 10 hráčů. Nizozemský kouč hodlá pracovat s 24 až 25 hráči, což znamená rázný průvan na soupisce United. Naopak přijít by měly čtyři nové posily a prostor dostanou i dosud lehce opovrhovaní mladí hráči Manchesteru. Více ZDE

11:30

PŘESTUP. Fotbalisty Dortmundu posílil německý obránce Matthias Ginter z Freiburgu. Čerstvý mistr světa, který však na turnaji v Brazílii neodehrál ani minutu, v Borussii podepsal smlouvu do roku 2019. Podle agentury SID stál přestup německého vicemistra přibližně deset milionů eur (274 milionů korun).

9:55

PŘESTUP. Německý záložník Toni Kroos přestoupil z Bayernu Mnichov do Realu Madrid. Mistr světa podepíše se španělským týmem šestiletou smlouvu. Více ZDE

9:21

PŘESTUP. Arsenal by měl dnes dokončit transfer francouzského obránce Mathieu Debuchyho. Obránce Newcastlu nahradí Bacary Sagnu, který zamířil do Manchesteru City. Stát by měl zhruba 10 milionů liber. (zhruba 350 milionů korun).

9:10

Juventus popřel, že by chtěl prodat klíčového záložníka Artura Vidala. "Vidal je hráč Juventusu a my ho nikdy nenabídneme k prodeji. Hodně klubů se na něj ptalo, ale nikdy jsme nesedli ke stolu, abychom začali jednat," zní vyjádření italského klubu.

8:21

JEDNÁNÍ. Německý záložník Sami Khedira je na odchodu z Realu Madrid, je velmi blízko dohodě s Arsenalem. Do španělského velkoklubu na jeho pozici zamíří spoluhráč z reprezentace Toni Kroos. Podle britského Telegraphu ale Khedirův agent jakýkoliv kontakt s anglickými kluby vyloučil.

8:14

PŘESTUP. Fotbalisty AS Řím posílil argentinský útočník Juan Manuel Iturbe. Italský vicemistr za jednadvacetiletého hráče, s kterým se dohodl na pětileté smlouvě, zaplatí Hellasu Verona 22 milionů eur (603 milionů korun).

STŘEDA 16. ČERVENCE
18:40

PŘESTUP. Slovinský brankář Jan Oblak by měl v Atléticu Madrid pomoci zaplnit mezeru po Thibautu Courtoisovi, který po tříletém hostování zamířil zpět do domovské Chelsea. Jednadvacetiletý gólman, který v uplynulé sezoně pomohl Benfice Lisabon mimo jiné do finále Evropské ligy, podepsal se španělským mistrem smlouvu na šest let.

13:57

PŘESTUP. Útočník Demba Ba definitivně opustil Chelsea a zamířil do Turecka. "Jsem tady, Besiktasi!" tweetoval samotný hráč. Nepůjde však o hostování, jak se spekulovalo, ale o přestup. Londýnský klub vyinkasuje 8 milionů liber.

13:49

HOSTOVÁNÍ. Někdejší talent Barcelony Cristian Tello se dohodl na dvouletém hostování v FC Porto. Portugalský klub získal také opci na případný permanentní přestup.

13:21

PŘESTUP. Je to oficiální. Atlético Madrid na klubovém webu potvrdilo dohodu s Chelsea, která získala levého obránce Filipeho Luise. Ten ještě dnes v Londýně podstoupí zdravotní testy, po nichž podepíše smlouvu. "Celý klub přeje Luisovi hodně štěstí v jeho dalším angažmá," stojí v prohlášení španělského klubu. Konkrétní sumu, na které se kluby dohodly, zveřejněna nebyla. Britský tisk spekuluje, že "blues" zaplatí za přestup 20 milionů liber (v přepočtu asi 700 milionů korun).

13:00

PŘESTUP.  Fotbalová Slavia přichází o jeden ze svých největších talentů. Osmnáctiletý záložník Jakub Jankto sice v létě začínal přípravu s prvním týmem, nakonec však zkusí štěstí v Itálii, kde dnes podepsal pětiletou smlouvu s Udine. Informuje o tom agentura Sport Invest Group. VÍCE ZDE

 

12:57

Fotbalisté italského mistra Juventusu mají velmi brzy po nečekaném odchodu Antonia Conteho nového trenéra. Turínský velkoklub bude trénovat šestačtyřicetiletý Massimiliano Allegri, jenž v posledních čtyřech letech vedl rivala AC Milan, ale v lednu byl po nepřesvědčivých výkonech týmu odvolán. S Juventusem uzavřel dvouletý kontrakt.

11:42

PŘESTUP. Záložník Luboš Kalouda přestoupil z pražské Dukly do Slovácka, kde podepsal smlouvu na tři roky. Klub to potvrdil na svých oficiálních stránkách. VÍCE ZDE

11:37

PŘESTUP. Smolař chilské reprezentace na fotbalovém šampionátu v Brazílii Gonzalo Jara vyměnil druholigový Nottingham Forest za bundesligovou Mohuč. Osmadvacetiletý obránce, který si dal v osmifinále s Brazílii vlastní gól a pak v rozstřelu neproměnil rozhodující penaltu, získal v Mohuči smlouvu na dva roky.

11:35

Baník Ostrava zúžil prvoligový kádr o tři fotbalisty. Obránce Jan Zawada se záložníkem Patrikem Kundrátkem odcházejí na půlroční hostování do druholigového Třince, středopolař Martin Foltýn stráví podzimní část sezony v týmu účastníka MSFL Hlučíně. Podle sportovního manažera klubu Radka Slončíka by žádný z tria hráčů neměl pravidelné zápasové vytížení a juniorská liga, kterou hraje ostravská záloha, zase jejich kvalitám nedostačuje.

"Všem těmto hráčům jsme našli angažmá, kde by mohli pravidelně hrát. U nás by momentálně tolik prostoru nedostali," uvedl Slončík pro oficiální web Baníku. Jen v případě šestadvacetiletého Zawady by se mohlo jednat o trvalý odchod z Bazalů. Třinec získal od Ostravy i opci na přestup.

10:52

SPEKULACE. Trenéra Conteho by měl nakonec nahradit na lavičce Juventusu Massimiliano Allegri, píše italský deník Gazzetta Dello Sport. S italským mistrem už je údajně domluvený na dvouleté smlouvě.

10:08

Slovácko: Bystroň nemá charakter! Prosil o angažmá, pak nebral telefon
Ozval se sám a Slovácko mu bylo ochotno pomoci k návratu do vrcholového fotbalu. Jenže jednání s Davidem Bystroněm skončilo rozladěním šéfů klubu, se kterými obránce navzdory domluvě přestal komunikovat. A za pár dní se upsal druholigové Olomouci. „Ukázal se charakter toho hráče. Jsem rád, že tu není,“ ulevil si trenér Svatopluk Habanec. VÍCE ZDE

9:51

JEDNÁNÍ. Newcastle se dohodl na přestupu s útočníkem AS Monaco Emmanuelem Riviérem. Ještě dnes podstoupí lékařskou prohlídku, po kterém bude transfer stvrzen podpisem smlouvy.

9:36

SPEKULACE. Chelsea údajně nabídla k prodeji záložníka Johna Obiho Mikela, o kterého projevily zájem především kluby z italské Serie A. Požadovaná částka? 6 milionů eur.

9:27

SPEKULACE. Francouzský web RMC Sport informuje, že novým kouče Juventusu, který včera náhle opustil Antonio Conte, by se mohla stát legenda klubu Zinedine Zidane. Momentálně trénuje rezervní tým Realu Madrid.

9:15

JEDNÁNÍ. Do Realu Madrid míří další brankář – Keylor Navas, který zářil v brance Kostariky na MS! Informaci přinesl španělský list Marca.

9:09

PŘESTUP. Ekvádorský útočník Enner Valencia, který zaujal svými výkony a třemi góly na mistrovství světa, se podle skysports.com upsal West Hamu. Ten zaplatil mexickému klubu Pachuca 15 milionů liber.

9:00

SPEKULACE. Podle španělského deníku Sport by Antoine Griezmann mohl opustil Real Sociedad a zamířit do některého z věhlasných klubů. Zájemců je požehnaně: AS Monaco, PSG, Liverpool, Arsenal, Chelsea... Přestupní částka by mohla dosáhnout 30 milionů eur.

8:56

JEDNÁNÍ. Po odchodu Luize Felipe Scolariho od národního týmu Brazílie nabídl tamější svaz uvolněnou pozici Manuelu Pellegrinimu, nynějšímu kouči Manchesteru City. Ten však s díky odmítl.

8:47

JEDNÁNÍ. Vedení Swansea City odmítl nabídku Liverpoolu 8 milionů liber za obránce Bena Daviese.

8:45

JEDNÁNÍ. Útočník Demba Ba nechce vysedávat na tribuně a pomýšlí na odchod z Chelsea. Zájem má Besiktas, který jej chce získat na roční hostování.

8:40

SPEKULACE. Chelsea a Manchester United chtějí využít změnu na lavičce Juventusu, který opustil trenér Antonio Conte. Ten nesouhlasil s prodejem hvězd Paula Pogby a Artura Vidala. První by mohl přestoupit do Chelsea, Vidala chtějí "rudí ďáblové".

8:30

SPEKULACE. Zkušený obránce Kolo Touré pravděpodobně opustí Liverpool. Podle Daily Mail by mohl zamířit do tureckého klubu Trabzonspor.

ÚTERÝ 15. ČERVENCE

Německý záložník Sami Khedira si hodně zkomplikoval přestup do Arsenalu. Na vině jsou jeho přehnané platové požadavky. Khedira totiž požaduje až 150 000 liber týdně (5,2 milionů korun). Taková suma by z něj udělala nejlepé placeného hráče londýnského celku. Více ZDE

19:14

PŘESTUP. Chelsea potvrdila přestup Diega Costy z Atlétika Madrid. Španělský útočník podepsal s londýnským klubem pětiletou smlouvu.

19:00

PŘESTUP. AS Řím oficiálně představil svou novou posilu Ashley Colea, kterému skončila smlouva v Chelsea a přichází jako volný hráč. 

12:50

PŘESTUP. Obránce Fernando Neves odchází ze Slavie do Příbrami. Středočeský klub také jedná o příchodu Martina Filla. Ten je sice hráčem Plzně, ale ta ho do týmu nechce, tak se po návratu z hostování v Anglii připravuje s Libercem.

8:54

PŘESTUP. Liverpool získal talentovaného Lazara Markoviče z Benfiky Lisabon, který svůj přestup potvrdil na facebooku. Podle britských médií vyšel transfer na 25 milionů eur.

 
8:31

SPEKULACE. Útočník PSG Edinson Cavani chce odejít do Anglie a podle zdrojů skysports.com požádal svého agenta, aby mu našel nový klub. "Ve fotbale člověk nikdy neví. Může se stát cokoliv. Jeden den jste v jednom týmu a zítra už můžete být jinde," řekl Cavani na přímou otázku, zda přestoupí do Manchesteru United.

8:24

SPEKULACE. Liverpool prý zvažuje koupi Marka Reuse z Borussie Dortmund. Německému klubu je ochotný nabídnout až 44 milionů liber. Informaci otiskl deník Express.

8:18

JEDNÁNÍ. Bývalý obránce Manchesteru United a anglické reprezentace Rio Ferdinand (35) se dnes upíše nováčkovi Premier League QPR.

8:13

SPEKULACE. Přestože do Arsenalu již zamířil pravý obránce Mathieu Debuchy z Newcastlu, který nahradí Bacaryho Sagnu, "kanonýři" i nadále stupňují svůj zájem o devatenáctiletého beka Southamptonu Caluma Chamberse.

8:10

JEDNÁNÍ. Přestup Samiho Khediry z Realu Madrid do Arsenalu se zadrhl. Britský list Daily Mirror tvrdí, že londýnský klub patrně ukončí vyjednávání kvůli mzdovým požadavkům německého záložníka. Khedira si údajně transfer podmínil tím, že bude nejlépe placeným hráčem Arsenalu.

0:57

Trenér Luiz Felipe Scolari skončil jako trenér brazilských fotbalistů. V noci na dnešek to oznámila tamní fotbalová konfederace. "Scolari a jeho spolupracovníci si zaslouží náš respekt a díky," prohlásil předseda Brazilské fotbalové konfederace (CBF) José Maria Marin. Dodal, že poděkování mu patří i přes to, že jím vedený fotbalový tým nedokázal naplnit nejvyšší cíl Brazílie, tedy vyhrát šampionát.

PONDĚLÍ 14. ČERVENCE
22:19

Trenér Milan Duhan přišel ještě před začátkem druholigové sezony o práci ve Frýdku-Místku. S vedením klubu se nedohodl na pokračování angažmá a čtrnáctý tým uplynulého ročníku po něm necelé tři týdny před startem soutěže převezme slovenský kouč Vladimír Goffa. Slezský klub to uvedl na svém oficiálním webu.

18:11

JEDNÁNÍ. Prezident Monaka Dmitry Rybolovlev začal jednat s Realem Madrid o možném transferu Jamese Rodrigueze. Kolumbijská hvězda MS by mohla opustit francouzskou ligu, bohatý klub ale požaduje vysoké odstupné 85 milionů eur (2,3 miliardy korun).

17:28

SPEKULACE. Chilský záložník Arturo Vidal je blízko přestupu do Manchesteru United. Podle italských médií by z Juventusu mohl odejít za 40 milionů eur (téměř 1,1 miliardy korun). Italský klub by jako náhradu mohl přivést Paulinha z Tottenhamu.

15:43

SPEKULACE. Francouzský obránce Raphael Varane je nespokojený se svou pozicí v Realu Madrid, kde není členem základní sestavy, a podle španělských médií pomýšlí na odchod. Dlouhodobě se spekuluje o jeho přestupu do Chelsea, kam ho láká trenér José Mourinho.

15:02

JEDNÁNÍ. Záložník Bayernu Mnichov Toni Kroos potvrdil, že v přístích dnech přestoupí do Realu Madrid. Přestupová částka by se měla pohybovat kolem 25 milionů eur (680 milionů korun). „Skončili jsme MS nejlépe, jak jsme mohli. Teď půjdu do Madridu za splněním druhého snu,“ řekl německý reprezentant, jehož prezentace v Realu by mohla být už ve čtvrtek.

12:53

PŘESTUP. Francouzský fotbalista Rémy Cabella bude hrát od příští sezony v Premier League. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní záložník, který dosud hrál v nejvyšší domácí soutěži za Montpellier a patřil do kádru Francie na mistrovství světa v Brazílii, podepsal šestiletou smlouvu s Newcastlem.

11:11

PŘESTUP. Fotbalový brankář Tomáš Černý opouští CSKA Sofia a bude chytat v řecké lize. Devětadvacetiletý olomoucký odchovanec se dohodl na smlouvě s krétským klubem Ergotelis FC. Černý si na posledním dvouletém angažmá v hlavním bulharském městě vyzkoušel s CSKA i Evropskou ligu, ale nakonec ho k odchodu dohnaly finanční problémy v klubu, kvůli nimž v průběhu jarní části ztratil i pozici jedničky.

10:50

PŘESTUP. David Bystroň (31 let) se pokusí po dopingovém trestu a zranění restartovat kariéru v druholigové Olomouci. Na Hanou přestupuje z Plzně, v pondělí už se poprvé zapojil do tréninku. VÍCE ZDE

10:35

JEDNÁNÍ. Německý záložník Realu Madrid Sami Khedira přestoupí podle španělského deníku Sport do Arsenalu za 23 milionů liber. S londýnským klubem prý podepíše smlouvu na čtyři roky.

10:02

Trenér národního týmu USA Jürgen Klinsmann připustil, že v minulých týdnech odmítl několik nabídek z evropských klubů včetně Galatasaraye Istanbul.

9:55

SPEKULACE. Agent belgického obránce Jana Vertonghena prozradil, že jeho klient by mohl tohle léto opustit Tottenham Hotspur.

9:40

JEDNÁNÍ. Útočník Liverpoolu Iago Aspas zamíří s největší pravděpodobností na roční hostování do španělské Sevilly.

9:15

SPEKULACE. Vedení Chelsea diskutuje o možném návratu Didiera Drogby. Kouč José Mourinho mu chce nabídnout roli střídajícího útočníka a asistenta trenéra.

9:00

SPEKULACE. Trenér Arsenalu Arséne Wenger chce koupit kolumbijského brankáře Davida Ospinu z francouzského Nice. Přestupní částka by neměla přesáhnout 3 miliony liber.

NEDĚLE 13. ČERVENCE
15:30

SPEKULACE. V Dynamu Moskva chtějí přetáhnout před touto sezonou už druhého hráče. Po obránci Alexanderu Büttnerovi (VÍCE ZDE) nyní v ruské metropoli líčí také na talentovaného záložníka Wilfreda Zahu. Ten se v kádru Red Devils nedokázal prosadit od svého příchodu v lednu loňského roku a v uplynulé sezoně hostoval v Crystal Palace a Cardiffu.

8:00

Odstupující kouč nizozemské fotbalové reprezentace Louis Van Gaal by si rád vzal sebou do nového angažmá v Manchesteru United útočníka Arjena Robbena, který patří Bayernu Mnichov. Klíčovému hráči národního týmu nabídl pokračování jejich úspěšné spolupráce, ten však s díky odmítl. VÍCE ZDE

SOBOTA 12. ČERVENCE

PŘESTUP. Nizozemský útočník Luuk de Jong se po dvou sezonách v zahraničí vrací do domácí soutěže. Třiadvacetiletý fotbalista přestupuje z Mönchengladbachu do Eindhovenu, který za něj podle německého deníku Bild zaplatí 5,5 milionu eur (150 milionů korun).

HOSTOVÁNÍ. Říkalo se o něm, že z něj bude nový Messi. Jenže teď o Bojana Krkiče v Barceloně nestojí. Španělský mladík srbského původu se v dresu katalánského klubu neobjeví ani v příští sezoně. Z Nou Campu ho již poněkolikáté pošlou na hostování. Od supertalentovaného útočníka si slibovali fanoušci mnohem víc. Nyní nejspíš oblékne dres Stoke City. VÍCE ZDE>>>

13:48

PŘESTUP. Francouzský obránce Adil Rami se po značných peripetiích dočkal vytouženého přestupu do AC Milán. Musel kvůli tomu slevit půl milionu eur ze svého platu, protože italský klub odmítl Valencii zaplatit odstupné ve výši sedm milionů eur, na kterém se oba celky dohodly v zimě, kdy přišel Rami na San Siro hostovat.

12:05

SPEKULACE. Útočník Swansea Bony Wilfried se brzy přesune na mnohem zajímavější fotbalovou adresu. Mohl by nahradit Luise Suáreze v Liverpoolu, do boje o kanonýra z Pobřeží Slonoviny ale vstoupil také Tottenham, který nabízí větší jistotu základu i luxusní výplatu. Více ZDE.

SPEKULACE. O německého reprezentanta Samiho Khediru soupeří dva londýnské kluby. Na záložníka Realu Madrid má políčeno Arsenal, který mu nabízí týdenní plat 150 tisíc liber, čímž by se stal nejlépe placeným hráčem Gunners. Jak informuje Daily Mirror, ve svojí sestavě by ho rád v příští sezoně viděl také trenér Chelsea José Mourinho. Khedirovi má ještě na rok smlouvu v Realu, ale už v předstihu ji odmítl prodloužit.

PÁTEK 11. ČERVENCE
18:54

Trenér Alejandro Sabella po nedělním finálovém zápase světového šampionátu proti Německu skončí u fotbalistů Argentiny. Oznámil to jeho agent.

18:39

PŘESTUP. AS Řím podepsal smlouvu na jeden rok s opcí s Urby Emanuelsonem, kterého získal na trhu volných hráčů. 28letému fotbalistovi na konci června vypršela smlouva v AC Milán. Naposledy hostoval v anglickém Fulhamu.

17:41

Zkušený anglický brankář Robert Green (34 let) prodloužil smlouvu u nováčka Premier League Queens Park Rangers na další dva roky, tedy do léta 2016.

17:00

PŘESTUP. Kdysi jeden z největší talentů na světě, dnes již třiadvacetiletý fotbalista Cuenca skončil v Barceloně a přestoupil do Deportiva La Coruňa. 

15:50

TESTY. Fotbalisté Slavie by mohli získat jihoamerickou posilu. V pražském klubu je na zkoušce brazilský ofenzivní záložník Maicon Douglas a o víkendu by se měl za červenobílé poprvé představit v přípravném zápase. Jednadvacetiletý rodák z Ria de Janeiro, celým jménem Maicon Douglas Teixeira Goulart Alves, naposledy působil v brazilském třetiligovém týmu Guaratinguetá. Může hrát jak v záložní řadě tak i v útoku.

13.47

PŘESTUP. Barcelona koupila z Liverpoolu uruguayského útočníka Luise Suáreze, který je v čtyřměsíčním trestu za kousnutí Itala Giorgia Chielliniho na MS. Více ZDE.

9:50

SPEKULACE. Německý záložník Toni Kroos je na odchodu z Bayernu Mnichov. Jeden z nejlepších hráčů bundesligy zatím neprodloužil kontrakt, který mu v Bavorsku vyprší v roce 2015. Velký zájem o něj má Real Madrid.

9:32

SPEKULACE. West Ham, AC Milán a Sevilla soupeří o ekvádorského útočníka Ennera Valenciu. 25letý hráč, který na světovém šampionátu vstřelil tři góly, momentálně hraje za mexický CF Pachuca. Jeho hodnota by mohla být přibližně 12 milionů liber (více jak 400 milionů korun).

09:12

JEDNÁNÍ. Arsenal poslal nabídku na německého záložníka Sami Khediru. 27letý hráč odmítl nabídku Realu Madrid na podepsání nové, dvouleté smlouvy.

08:04

Bývalý útočník Arsenalu Marouane Chamakh (30) zůstane v Crystal Palace, souhlasil s dvouletým kontraktem. Musel ale přistoupit na výrazné snížení svého platu.

ČTVRTEK 10. ČERVENCE
1 2 3 4 5 6 7 8 9

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud