14. srpna 2007 • 00:00

Jan Koller má další nabídku, tentokrát z Feyenoordu

Autor:
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen co naznačil, že mu místo náhradníka v Monaku nesedí, začaly do knížecího města za Janem Kollerem létat nabídky z celé Evropy.



Jen co naznačil, že mu místo náhradníka v Monaku nesedí, začaly do knížecího města za Janem Kollerem létat nabídky z celé Evropy. Ta poslední dorazila z nizozemského Feyenoordu. Ke spoustě dosavadních zájemců se nyní přidal i Feyenoord Rotterdam. Jak je to vážné? "Asi takhle - vím o tom, ale platí to samé co v případě nabídek od ostatních klubů. Tedy to, že se soustředím na Monaco, kde si chci vybojovat místo v základní sestavě." Ale nizozemská liga má dobrý zvuk, že? "To jo, ta by byla dobrá. Hodně kvalitní a herně by mi mohla vyhovovat." Co se vám vybaví, když se řekne Feyenoord? "Že to je top klub, proti kterému jsem nastoupil v roce 2002 ve finále Poháru UEFA v dresu Dortmundu. Shodou okolností ho tehdy trénoval pan Van Marwijk. Dal jsem docela pěkný gól, ale bohužel jsme prohráli 2:3." Navíc ve Feyenoordu trénuje Bert van Maarwijk, kterého znáte z Dortmundu a vždy jste si ho pochvaloval. To je další důvod, ne? "Určitě. S panem Van Marwijkem jsem měl velmi dobrý vztah. Byl to jeden z mých nejlepších trenérů. Dokázal bych si s ním spolupráci představit, kdybych tam přestoupil. Jenže to je všechno jenom kdyby. Já zůstávám v Monaku, kde mě teď čeká ve středu a v sobotu ligový zápas. To je nejdůležitější." Kdybyste měl nyní odhadnout, na kolik procent zůstáváte a z kolika je pravděpodobný váš odchod, co byste řekl? "Nic, protože to odhadnout nedokážu. Ono to taky nezáleží jenom na mně, ale taky dost na Monaku, jestli by bylo ochotno mě pustit." A kdyby bylo? "Teď opravdu nevím." Změnilo druhé kolo francouzské ligy v Lorientu, kde jste prohráli 1:2, něco na vaší pozici náhradníka? "Nastoupil jsem na posledních třicet minut a byl jsem se sebou spokojený. Hrálo se mi dobře a musím říct, že teď cítím větší šanci na základní sestavu. I proto se chci ještě poprat o místo."

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud