13. února 2015 • 06:00

ONLINE: Sledujeme přestupy v Synot lize. Kdo ještě sežene posily?

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE.



23:59

PŘESTUP. Obránce Ryan Bertrand už nepatří Chelsea. Koupil ho Southampton, kde levý bek již od léta hostoval. Bertrand podepsal smlouvu na 4,5 roku.

23:50

Záložník Liverpoolu Coutinho se s klubem dohodl na prodloužení smlouvy. Ta vyprší až v roce 2020. Po Harry Kaneovi z Tottenhamu je Brazilec Coutinho druhou vycházející hvězdou, která v poslední den podepsala dlouhodobý kontrakt.

23:48

HOSTOVÁNÍ. Záložník Lucas Ocampos odchází z Monaka na hostování do konkurenční Marseille. Součástí je opce na přestup, která činí 14 milionů eur (389 milionů korun).

23:40

PŘESTUP. Definitivního potvrzení se dočkal také návrat útočníka Wilfrieda Zahy do Crystal Palace. Talentovaný fotbalista se po svém přestupu do Manchesteru United nedokázal prosadit a na podzim již ve svém bývalém klubu hostoval. Nyní ho Crystal Palace vykoupil na stálý přestup.

23:38

Útočník West Hamu Carlton Cole a záložník Manchesteru United Darren Fletcher procházejí lékařskou prohlídkou ve West Bromwichi Albion. Oba příchody by měl klub brzy potvrdit.

23:35

HOSTOVÁNÍ. Poslední informace se potvrdily. Záložník Tottenhamu Aaron Lennon bude do konce sezony hostovat v Evertonu. Součástí dohody je opce na trvalý přestup.

23:15

PŘESTUP. Útočník Marco Borriello se definitivně stal hráčem FC Janov. Zkušený fotbalista už v Janově z AS Řím hostoval od roku 2012.

22:38

HOSTOVÁNÍ. Další očekávaná zpráva je potvrzena. Záložník Chelsea Mohamed Salah míří na šestiměsíční hostování do italské Fiorentiny.

22:25

Útočník Liverpoolu Rickie Lambert do Aston Villy nepřestoupí. Přestože „Villans“ dali na stůl konkrétní nabídku, Liverpool nechal rozhodnutí na samotném hráči. Ten chtěl zůstat.

22:15

HOSTOVÁNÍ. Posílit kádr AS Řím přichází z Catanie obránce Nicolas Spolli. Druhý tým italské ligy si hráče půjčil na hostování, zároveň má ale opci na trvalý přestup.

22:05

HOSTOVÁNÍ. Český fotbalový útočník Michael Rabušic stráví jarní část sezony v Crotone. Poslední tým druhé italské ligy ho získal na půlroční hostování z Hellasu Verona. Informuje o tom agentura Sport Invest International, která hráče zastupuje. Člen širšího kádru reprezentace už na podzim hostoval v jiném druholigovém celku Perugii.

22:00

JEDNÁNÍ. Kuriózní záležitost musí řešit záložník Manchesteru United Anderson. Zkušený fotbalista je z anglického klubu na odchodu do brazilského Internacionalu, jenže oficiální dohoda stále není na světě. Podle britského Daily Mailu je to kvůli tomu, že prezident brazilského klubu je mimo město. Anderson tak musí čekat.

21:40

JEDNÁNÍ. O záložníka Tottenhamu Aarona Lennona je dnes velký zájem. Závod o jeho podpis vede v tuto chvíli Everton, který by tak mohl porazit QPR, Stoke i Hull.

21:25

PŘESTUP. Levý obránce Vitorino Antunes přestupuje z Málagy do Dynama Kyjev. Ukrajinský klub za hráče zaplatí 6 milionů liber (222 milionů kroun).

20:55

PŘESTUP. Fotbalista Antonín Rosa minimálně pro jaro opouští Mladou Boleslav a sezonu dohraje v barvách MFK Ružomberok. Oba kluby se dnes dohodly na půlročním hostování s přestupovou opcí na jeden a půl roku. Slovenský klub to oznámil na svém webu.

20:50

HOSTOVÁNÍ. Southampton hlásí posilu. Klub, který letos svými výkony udivuje celou Premier League, přivedl na hostování s opcí záložníka Benfiky Filipa Djuricice.

20:45

PŘESTUP. Český záložník Filip Ttwardzik přestupuje ze Celticu do týmu účastníka druhé anglické ligy Boltonu. Jedenadvacetiletý fotbalista podepsal v novém působišti smlouvu na 2,5 roku.

20:30

SPEKULACE. Tottenham by se podle anglických médií rád zbavil útočníka Emmanuela Adebayora, který v klubu pobírá nadprůměrnou gáži 100 tisíc liber týdně (3,7 milionu korun). Tožský fotbalista ale odchod odmítl.

20:08

JEDNÁNÍ. Záložník Manchesteru United Darren Fletcher má nového nápadníka. O zkušeného fotbalistu se zajímá West Bromwich Albion. Skotského reprezentanta by mohl získat zdarma.

20:05

PŘESTUP. Bývalý hvězda Arsenalu Alexander Hleb skončil v Konyasporu. Běloruský záložník podepsal na půl roku smlouvu s jiným tureckým klubem Genclerbirligi.

1 2 3 4 5 6 7

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud