3. února 2016 • 16:40

Fotbalové přestupy ONLINE: Velké ligy zavřely. Kdo změnil dres?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lednové přestupové okno v nejlepších evropských ligách skončilo. Přesto se v něterých soutěžích včetně té české ještě mohou měnit kádry. Podívejte se, kdo na poslední chvíli měnil dres, o kom se v souvislosti s přestupem ještě mluví.



12:00

SPEKULACE. Manchester United připravuje překvapivou nabídku.  Podle Daily Mail má zájem o pravého obránce Arsenalu Mathieu Debuchyho.

11:45

SPEKULACE. Sky Germany přinesl informaci, že se Hamburk zajímá o defenzivního záložník Gokhana Inlera z Leicesteru City.

11:15

SPEKULACE. To by byl návrat! Brazilský hračička Robinho koketuje s anglickými kluby Swansea a Leicesterem City o možném působení. Na Ostrovech naposledy hrál v roce 2010 za Manchester City.

10:50

JEDNÁNÍ. Independiente odmítlo nabídku Realu Madrid na mladíka Martína Beníteze. Španělský klub měl údajně nabízet až 12 milionů eur (cca 324 milionů korun).

10:30

SPEKULACE. V Číně pomýšleli na další velké jméno. Klub Guangzhou Evergrande měl zájem o Hulka. Zenit nabídku čínského klubu však odmítl.

10:00

SPEKULACE. Že by Arsenal senzačně ulovil další ikonu Chelsea? Kanonýři jsou spojováni s obráncem Johnem Terrym, který v létě v klubu skončí. „Jestli bude dál hrát, tak to bude za Chelsea,“ odmítl spekulace Arséne Wenger. „Je to velký hráč. Měl obrovskou kariéru,“ dodal kouč Arsenalu.

9:20

JEDNÁNÍ. Crystal Palace je blízko k tomu, aby získal na hostování levého obránce Arsenalu Kierana Gibbse.

9:00

PŘESTUP. Ruský Zenit Petrohrad získal dvě nové posily. Na levý kraj podepsal univerzála Jurije Žirkova a útočníka Aleksandra Kokorina.

8:45

SPEKULACE. Záložník Ravel Morrison by se mohl vrátit z Lazia Řím na Ostrovy. Zájem má Swansea.

08:33

JEDNÁNÍ. Stoke zkusil stejně jako Newcastle a Tottenham poslat nabídku na útočníka Olympique Marseille Michyho Batshuyie. U francouzského klubu však nepochodil.

08:30

HOSTOVÁNÍ. Švýcarský útočník Josip Drmič odchází z Borussie Monchengladbach na hostování do Hamburku, kde stráví zbytek sezony.

8:15

JEDNÁNÍ. Útočník AS Řím Seydou Doumbia, který se vrátil z hostování v CSKA Moskva, je na lékařské prohlídce v Newcastlu. V anglickém klubu by mělo opět pouze jen hostovat. 

8:00

JEDNÁNÍ. Atlético Madrid podle Daily Mail podalo v neděli večer nabídku na svého bývalého útočníka Diega Costu. Chelsea jí však odmítla. 

0:10

SPEKULACE. V neděli večer se na Ostrovech objevila zpráva, že Manchester United hodlá získat dvě hvězdy Tottenhamu. Velký zájem mají United o záložníka Delle Alliho a kanonýra Harryho Kanea.

0:05

Nejzajímavější možné přestupy:

- Hazard z Chesea do Realu
- Berahino z WBA do Stoke
- Dybala z Juventusu do Barcelony
- Čeryšev z Realu Madrid do Liverpoolu
- Musa z CSKA do Leicesteru, Manchesteru United

0:01

Zimní přestupní období se chýlí ke konci. Poslední den na dotažení transferů mají v Anglii, ŠpanělskuFrancii a Itálii. Naopak v České republice, Německu či Rusko je stále prostor k tomu, aby kluby stačily získat nové hráče.

Kdy končí přestupní období:
Anglie, Španělsko, Francie, Itálie 1. února 23:59
Německo 2. února 17:00
Polsko 29. února 23:59
Česká republika 21. února 23:59
Rusko 26. února 23:59

NEDĚLE 31. LEDNA
23:10

JEDNÁNÍ. Český fotbalista Tomáš Pekhart by ještě před pondělním koncem přestupního období mohl změnit dres. Dnes přiletěl do Atén, kde jedná o angažmá v místním celku AEK. Zatím není jasné, zda by z bundesligového Ingolstadtu přestoupil, či v předním řeckém klubu jen hostoval. VÍCE ZDE >>>

22:17

HOSTOVÁNÍ. Anglický West Ham získal na hostování útočníka Fenerbahce Istanbul Emmanuela Emenikeho. Nigerijský útočník poprvé vyzkouší angažmá mimo tureckou Superligu.

22:03

SPEKULACE. Barcelona se nemůže dohodnout na hostování Diega Nolita ze Celty Vigo, a tak se poohlíží v Anglii. Katalánský klub si vyhlédl záložníka Manchesteru United Juana Matu, který je odchovancem konkurenčního Realu Madrid.

2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud