28. září 2016 • 09:54

FIFA 17 je venku! Objevte realitu na hřišti a budujte kariéru v Premier League

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zcela přepracovaná FIFA 17 přináší fotbalovou realitu k vám domů. Komplexní inovace ve způsobu myšlení a pohybu fotbalistů či fyzickém kontaktu s protivníky vám umožní účinný přechod do ofenzívy, čímž si podmaníte každý okamžik na hřišti.



VYLEPŠENÉ STANDARDNÍ SITUACE

Každou standardní situaci, od penalty až po rohový kop, můžete zahrát svým stylem a spolehnout se naprostou kontrolu nad jejím provedením.

PŘÍMÉ VOLNÉ KOPY
Úpravou náběhu při rozehrání volného kopu získáte větší možnosti v případě zakroucení míče či jiné úpravy jeho trajektorie. Rozehrát nyní můžete například vnějším nártem přímo kolem soupeřovy zdi.
NOVÉ ZAHRÁVÁNÍ ROHŮ
Nový systém míření z rohů vám umožňuje vybrat si toho správného spoluhráče s větší přesností. Navíc mění způsob, jakým si na váš centr nabíhají. Přepněte se na hráče v šestnáctce a nechte na spoluhráči, aby vám míč poslal přesně na hlavu.
NOVÉ ZAHRÁVÁNÍ PENALT
Při zahrávání penalt se nyní můžete spolehnout na naprostou kontrolu. Pohybujte se volně směrem k míči a zvolte různý úhel nebo rychlost náběhu.
UŽIVATELEM OVLÁDANÉ AUTY
Přistupte k čáře, ať máte lepší postavení k vhození míče do hry. Naznačením vhození se pokuste obránce zmást. A následně rychle vhoďte míč spoluhráči.

SYSTÉM AKTIVNÍ INTELIGENCE

Díky zcela novému systému, který mění způsob, jakým se hráči pohybují, čtou hru a reagují, mají fotbalisté neustálý přehled o dění kolem a vyvíjí větší aktivitu v situacích bez míče.
NEUSTÁLÝ PŘEHLED O DĚNÍ
Každý hráč teď analyzuje vzdálenost k soupeřům a prostor kolem nich z důvodu lepší identifikace útočných příležitostí. Jakmile jste v držení míče, vaši spoluhráči poznají, jestli jim můžete přihrát, a v takovém případě se vám nabídnou nebo si naběhnou novým způsobem.
NOVÉ TYPY NÁBĚHŮ
Důvtipnější hráči a zvýšená aktivita při hře bez míče vyústí v nové a kreativní způsoby, jak překonat soupeřův blok. Organizované, falešné či nečekané náběhy hned několika spoluhráčů najednou nebo vyžádání podpory v útoku jsou jen několika málo příklady zakládání ofenzivních akcí.

PŘEPRACOVANÁ HRA TĚLEM

Velké změny doznal způsob, jakým se hráči chovají na hřišti. Kontrolu nad souboji o prostor a míč máte nyní ve svých rukách.
VRACENÍ DO OBRANY
Nový systém přechodu do defenzivní činnosti nabízí možnosti organizovaného napadání, driblinku, důrazné hry do těla a další způsoby bránění, které věrně ztvárňují souboje o míč. To je obzvlášť důležité, pokud chcete kontrolovat míč a dát spoluhráčům čas, aby si naběhli nebo vám poskytli podporu.
NOVÉ FYZICKÉ KONTAKTY
Fyzické kontakty hráčů po celém hřišti jsou o další stupeň věrohodnější, ať už jde o srážky s brankářem, obranné zákroky, rovnocenné souboje s protihráčem, strkanice během přihrávky vzduchem, nebo kontrolu míče při clonění.
360° DRIBLINK S CLONĚNÍM MÍČE
Nový způsob clonění vám pomůže udržet si soupeře od těla, aniž byste přišli o míč. Obránce můžete odclonit při driblinku jakýmkoli směrem.

NOVÉ MOŽNOSTI ÚTOČENÍ

Nové možnosti v útoku se promítnou do dalších způsobů vytváření šancí a zakončování před brankou.
PRUDKÉ ZAKONČENÍ
Nová technika střelby umožní hráčům vypálit do prostoru branky za všech situací – v případě umístěné střely, voleje i prostého doklepnutí míče do sítě.
PŘIHRÁVKA DO BĚHU Z PRVNÍ
Zakroucená. Přesná. Do prostoru. Vytvořte nové brankové příležitosti díky perfektně provedeným přihrávkám do běhu z první.
PRUDKÝ ODKOP OD BRÁNY
Zahajte rychlý protiútok prudkým a přesným odkopem od vlastní branky.
HLAVIČKY O ZEM
Větší kontrola nad směrem zakončení dovolí hráčům trknout míč do země a ztížit tak brankářům jejich práci.

PŘÍBĚH: CESTA

VYZKOUŠEJTE SI FOTBALOVÝ ŽIVOT V PREMIER LEAGUE
Poprvé v sérii FIFA budete moct prožít svůj příběh na hřišti i mimo něj jako Alex Hunter, vycházející hvězda Premier League. Podepište smlouvu s některým z klubů Premier League, který vede reálný trenér a jenž má na soupisce špičkové hráče z celého světa. Vstupte do nového světa ve hře FIFA 17 a vydejte se na Cestu, na níž vás čeká plno vypjatých vzestupů i pádů.

JIŽ V PRODEJI
Kupte si FIFA 17 Super Deluxe Edition a získejte až 40 prémiových zlatých jumbo balíčků pro FIFA Ultimate Team, hráče z Týmu týdne na hostování a další skvělý obsah do FUT! Frostbite, jeden z předních enginů herního odvětví, přináší do hry FIFA 17 pro Xbox One, PlayStation 4 a PC věrně ztvárněnou akci a představuje fanoušům nové prvky a detailně zpracované postavy hráčů s emocemi.

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud