3. března 2021 • 15:10

Torresova proměna pokračuje! Z dítěte je korba, svaly pořád přibývají

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kariéru ukončil už před rokem a půl, ale i bez fotbalu Fernando Torres nezpohodlněl. Bývalý útočník Liverpoolu, Chelsea či Atlétika Madrid ukázal, že v důchodu nabral svalovou hmotou. Proměnou zaujal už dříve fanoušky na sociálních sítích, na nejnovějším snímku z posilovny ukazuje, že proměna v osvaleného hromotluka ještě není u konce.



Říkali mu „El Niňo“ tedy chlapec. Možná je na čase změnit přezdívku na „El Hombre“, tedy chlapa. Už v lednu šestatřicetlitý Torres se při podpisu smlouvy s jedním ze sponzorů předvedl v excelentní formě.

Mezitím ukončil z osobních důvodů trenérské působení u rezervního týmu Atlétika Madrid, ale na nabírání muskulatury pracuje dál.

Nikdy přitom nevynikal na trávníku vypracovanou postavou. Na jaře během první covidového lockdownu měl prý dost času na posilování. Jak je vidět, na vypracovanosti jeho svalů se to projevilo.

Jeden z fanoušků Liverpoolu si na Twitteru posteskl, že s takovou figurou mohl být noční můrou pro Nemanju Vidiče, někdejšího obránce Manchesteru United. V Liverpoolu sice zažil Torres úspěšné období, ale v Premier League to s ním dotáhl nejvýš na druhé místo a nezískal žádnou trofej.

Vynahradil si to jinde. S Chelsea vyhrál Ligu mistrů, s Atlétikem Evropskou ligu, ve finále EURO 2008 rozhodl jeho gól o triumfu nad Německem, šampionem se stal také na MS 2010 a dalším evropském šampionátu 2012.

Další pozdrav Fernanda Torrese z posilovny
Další pozdrav Fernanda Torrese z posilovny

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud