11. října 2021 • 17:00

Automechanik Hübschman: Kolo bych vyměnil. S Radou si vyjasnili pozici

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na začátku září oslavil čtyřicátiny, Tomáš Hübschman definitivně kroutí jednu z posledních sezon bohaté kariéry. „Dostávám teď smlouvu jenom na rok, protože na víc už mi nevěří,“ smál se jablonecký veterán v novém díle pořadu Auta šampionů na O2 TV Sport, kde mluvil i o dohodě s trenérem Petrem Radou.



Hübschman má ke čtyřem kolům jako vyučený automechanik blízko, do větších akcí by se teď už ovšem raději nepouštěl. „Musela by to být hodně velká maličkost, abych to dokázal opravit. Ale třeba kolo bych zvládl. Zatím jsem byl spokojený s každým autem, ať služebním nebo svým. Žádné mě zatím nikde nenechalo, měl jsem štěstí,“ usmál se.

Uvědomuje si, že jeho kariéra se blíží ke konci, v Jablonci už od léta tak pravidelně nenastupuje. Konkrétně? Ve FORTUNA:LIZE má zatím na kontě jen 100 minut, zasáhl pouze do dvou utkání. Další starty přidal v pohárech.

„Každý by chtěl hrát víc, ale beru to tak, jak to je. Slýchám už možná pět let, že přesluhuju. Ale teď už je konec blíž než třeba loni, sedli jsme si s trenérem Radou a řekli si, jaká máme očekávání. Když mě bude chtít na hřišti, budu se snažit být připravený. Ale myslím, že pro nás oba je důležité, abych v kabině byl a neztratil kontakt, fotbal mám pořád rád,“ podotkl Hübschman.

Jak přijal novou roli v týmu? A čím aktuálně jezdí? Celý díl pořadu Auta šampionů sledujte v pondělí od 21.30 na O2 TV Sport.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud