10. října 2016 • 16:50

Na Slavii trénovala jen polovina kádru. Nevím, kdo přijde zítra, říká Razým

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po krušném víkendu, kdy celé mužstvo HC Slavia Praha oznámilo, že kvůli zdravotním problémům nepojede na utkání s Prostějovem, se tým sešel na zimním stadionu v Edenu. Kádr se však nesešel ani z poloviny. V dosti špatné náladě, která panuje ve Slavii, bylo ještě přiloženo pod kotlem nejistoty. Klub opouští Luděk Bukač mladší, sportovní manažer Slavie. "Spoléhali jsme na něj, ale to už nejspíš skončilo. Soudržnost se rozpadla," řekl hlavní trenér Pražanů Milan Razým ke konci hlavního mluvčího mezi týmem a vedením.        



Hromadná marodka, kterou ohlásil celý kádr Slavie, skončila v pondělí, kdy se slávisté sešli na ledě. Je však třeba to brát s velkou nadsázkou, protože kouč Milan Razým měl k dispozici ani ne půlku svého mužstva. Z toho pramení těžká nepohoda a nejistota, tyto dva faktory nyní panují v týmu.

"Od kluků, co nebyli o víkendu na zápase, jsme dostali lékařské zprávy. Ti, co přišli, trénovali. Kdo tady bude zítra, nebo pozítří, netuším," uvedl Razým k akutálnímu rozpoložení mužstva a netvářil se zrovna radostně. Není se čemu divit.

Po prohlášení Vladimíra Pittera, člena představenstva Slavie, ve kterém rozhodl, že klub musí šetřit a někteří hráči ho opustí, šlo všechno z kopce. Absence hráčů na utkání s Prostějovem byl jen začátek. Další rána přišla před tréninkem, kdy odchod ze Slavie oznámil i její sportovní manažer Luděk Bukač mladší.

Piter podle slov hlavního trenéra jeho ani zbytek mužstva o dění v klubu neinformoval. "S námi nikdo nemluví, pan Pitter není povinen si s námi povídat. Informace nám podával Luděk Bukač, což v pondělí asi skončilo," řekl.

Sám ani neví, zda zůstane ve Slavii. "Chtěl jsem hodně zůstat. Ale po dnešku... Čekám, jestli se mi ozve majitel a budeme mít vůbec s kým hrát. Přišel jsem s nějakou vizí, která se pomalu začala naplňovat a teď se rozplynula," přiznal bývalý trenér Plzně, se kterou před třemi roky slavil mistrovský titul.  

Trenér Razým s torzem slávistického týmu na tréninku
Trenér Razým s torzem slávistického týmu na tréninku

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud