20. února 2017 • 21:00

Play-off první ligy: Přerov i Frýdek-Místek dělí jedna výhra od čtvrtfinále

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisty Frýdku-Místku a Přerova dělí jediná výhra od postupu do čtvrtfinále play off první ligy. Frýdek-Místek ve třetím duelu předkola doma rozdrtil Benátky nad Jizerou 7:1 a Přerov na vlastním ledě zdolal Prostějov 2:1. Postup mohou oba celky dovršit v úterý, kdy se představí opět na vlastním ledě. Případné páté duely v Benátkách nad Jizerou a Prostějově by se hrály ve čtvrtek.



Nováček druhé nejvyšší soutěže Frýdek-Místek se dostal do vedení ve třetí minutě díky Ruferovi. Pak v přesilovkách v 15. a 36. minutě zvýšil dvěma trefami Cienciala a v další početní výhodě na konci druhé části načal svůj střelecký večer Marek Růžička, který v závěrečním dějství dosáhl na hattrick. Za domácí se trefil i Miloš Roman a brankáři Danečkovi pokazil čisté konto Adam Dlouhý.

Přerov se před 3000 diváků ve vyprodané domácí hale dočkal vedení 46 vteřin před koncem první třetiny, kdy se trefil Malina. V závěru druhého dějství zvýšil Sikora a za hosty ve 49. minutě v přesilovce pouze zkorigoval výsledek Žálčík.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud