7. února 2019 • 17:55

Blíží se Jágrův návrat na led? Fandům prozradil, že chce hrát v pondělí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Jaromír Jágr věří, že se v pondělí dočká dlouho odkládaného návratu na led. Kladenský klub, jehož je majitelem, nastoupí v pondělí v první Chance lize na ledě Prostějova. Brzy sedmačtyřicetiletý Jágr prozradil své záměry na středečním setkání s fanoušky.



Olympijský vítěz z Nagana trénuje s týmem Rytířů, ale ještě v minulém týdnu se necítil dost připravený na to, aby třetímu celku druhé nejvyšší soutěže pomohl. "Situace je taková, že trénuju. Ale abych se cítil nějak dobře, to vůbec ne. Zatím nemám pocit, že bych mužstvu byl prospěšný. Proto nehraju," řekl Jágr ČTK minulý čtvrtek.

I nyní si nechává určitý prostor pro odlišný scénář. "Může se stát cokoliv," připustil Jágr s tím, že o návrat usiluje už půl roku. "Když jsem se chtěl dvakrát vrátit, tak jsem se při posledních trénincích zranil nebo se necítil úplně dobře," připomněl druhý nejproduktivnější hráč historie NHL.

Do konce základní části první ligy chybí Kladnu odehrát šest utkání. Po cestě do Prostějova se představí ve středu 13. února svým fanouškům v duelu proti Kadani.

Pavelec o konci kariéry: Hokej mi nechybí, do výstroje mě to netáhne
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud